Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
60 deka liszt
1tk só
3 evő kanál cukor
1 tojás
2 tojás sárgája
3 deci langyos tej
6 deka puha vaj
3 deka élesztő
töltelék
fahéj
cukor
A tetejére
5kanál cukor
1 kanál fahéj
3 kanál olvasztott vaj
Az élesztőt felfuttatom a cukorral amikor felfutott a liszthez adom. Beleteszem sót tojásokat a vajat és bedagasztom.40-45 percig duplájára kelesztem Amikor megkelt12 részre osztom majd háromszögű csíkokra kinyújtom úgy hogy a felső része széles legyen amit vékony csíkokra bevágok . A cukrot a fahéjjal összekeverem és hosszába a tésztára teszem.A vékonyabbik részénél feltekerem és amikor odaérek a bevagdosott részhez egyszerűen ráfordítom a felső részre kiflivé alakítom Sütőpapiros tepsibe teszem letakarom és 20-25 percet még kelesztem.170 fokos sütőbe12-15 perc alatt megsütöm ,.A vajat felolvasztom és amikor a kisült tésztát kiveszem a sütőből még melegen a vajjal lekenem és fahéjas cukorba forgatom
|
|
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!