Finomságok Konyhája: Csavart briós (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Csavart briós

Hozzávalók
60deka liszt
3deka élesztő
2 evő kanál cukor
1egész tojás
1 tojás sárgája
3deci tej
1 kis kanál só
5 deka olvasztott margarin
A tésztából kelt tésztát készítek és duplájára kelesztem. Amikor megkelt 12 darab egyforma kis gombócot készítek belőle és még vagy 10percig kelesztem.
A kelesztés után egyenként téglalap alakúra kinyújtom a tésztákat , olajjal megkenem a lapokat mák, vagy diótölteléket teszek rá .A másik lapot ráhelyezem a töltelékre , majd dereje szaggatóval hosszában vékony csíkokat húzok de nem egészen a tészta végéig
kb 1 -2 centit a végénél elhagyok.Ekkor feltekerem a tésztát és briós formára alakítom.Kelesztem és tojással lekenem 180fokon szép pirosra megsütöm
A töltelék készítése
A mákhoz adok cukrot , egy kis kanál mézet és a citrom reszelt héját.
A dióssal ugyanez az eljárás
A receptet a Limara pékségből hoztam

Látta 525 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Szepesi Ági üzente 12 éve

Nagyon jóóó!! De megenném!! :)

Válasz

Domján Mária üzente 12 éve

Marisz és Marika Köszönöm szépen.
Ez már vagy kettő hónapja készült sok munkám volt vele, de megérte
mert finom volt Puszi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Hogy én ezt eddig nem vettem észre!! Csodásan néz ki!!!

Válasz

Szakál Gáborné üzente 12 éve

Nagyon gusztusos, finomság!

Válasz

Domján Mária üzente 12 éve

Lányok köszönöm szépen.Puszi

Válasz

Szepesi Ági üzente 12 éve

Ez Remek!!:)) Olyan amilyennek lennie kell!!!:))

Válasz

Szász ilucika üzente 12 éve

Egy-két darab jöhet Marcsikám!
P.Ilucika

Válasz

Domján Mária üzente 12 éve

Jutkám Köszönöm szépen.Puszi

Válasz

Molnár Jutka üzente 12 éve

Nagyon szép!!

Válasz

Domján Mária üzente 12 éve

Köszönöm Editke!!
Nem vagyok vele elégedett mert szebb is lehetett volna, ez most ilyen.Puszi

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Vegyes gyümölcsleves, roston sült ...

Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:

Telre_is_gondolunk_reszet_alma_eltevese__2198726_9649_s

József csodásan néz ki ez a finom reszelt alma!- és még ...

Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Almás lepény . {Saját termésű Éva almából} képhez:

Almas_lepeny__sajat_termesu_eva_almabol_2198672_1002_s

József gratulálok! Nagyon finom lepényt sütöttetek! Én is...

Garáz József 3 napja új képet töltött fel:

Telre_is_gondolunk_reszet_alma_eltevese__2198726_9649_s

Garáz József 5 napja új képet töltött fel:

Piritott_tarhonya_leves-008_2198680_5173_s

Garáz József 5 napja új képet töltött fel:

Almas_lepeny__sajat_termesu_eva_almabol_2198672_1002_s

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Kaposztashus_2198661_5277_s

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Palóc leves-mármegint képhez:

Paloc_levesmarmegint_2198632_3567_s

Már megint főztem palóc levest, és feltöltöttem sokadiknak,...

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Paloc_levesmarmegint_2198632_3567_s

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Tojás pörkölt nokedlivel. képhez:

Tojas_porkolt_nokedlivel_2198550_1384_s

Kedves József! Sajnálom, hogy vizsgálatokra kell járnotok...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu