Finomságok Konyhája: Csavart briósok (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Csavart briósok

Hozzávalók
60deka liszt
3deka élesztő
2 evő kanál cukor
1egész tojás
1 tojás sárgája
3deci tej
1 kis kanál só
5 deka olvasztott margarin
A tésztából kelt tésztát készítek és duplájára kelesztem. Amikor megkelt 12 darab egyforma kis gombócot készítek belőle és még vagy 10percig kelesztem.
A kelesztés után egyenként téglalap alakúra kinyújtom a tésztákat , olajjal megkenem a lapokat mák, vagy diótölteléket teszek rá .A másik lapot ráhelyezem a töltelékre , majd dereje szaggatóval hosszában vékony csíkokat húzok de nem egészen a tészta végéig
kb 1 -2 centit a végénél elhagyok.Ekkor feltekerem a tésztát és briós formára alakítom.Kelesztem és tojással lekenem 180fokon szép pirosra megsütöm
A töltelék készítése
A mákhoz adok cukrot , egy kis kanál mézet és a citrom reszelt héját.
A dióssal ugyanez az eljárás
A receptet a Limara pékségből hoztam

Látta 697 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Domján Mária üzente 13 éve

Köszönöm Ágikám.
Nagyon finom volt

Válasz

Szepesi Ági üzente 13 éve

Nagyon-de nagyon..........jóóóók!!!:))

Válasz

Domján Mária üzente 13 éve

Marika és Jutka Köszönöm szépen.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Tényleg hűűűű!!! Csodásan jól néznek ki és az ízek is fantasztikusak!

Válasz

Molnár Jutka üzente 13 éve

Hú de jól néznek ki!! Egy db,és egy csésze kakaó hmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 4 hete itt:

Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu