Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
15 deka rétesliszt
20 deka finom liszt
fél deci olaj
1 deci langyos tej
2 deka élesztő
1 egész tojás
1 kis kanál cukor
1 kis pohár kefir
1 kis kanál só
A töltelékhez
szilvalekvár
10 deka darált dió
A kenéshez
1Tojás
Az élesztőt a cukorral és a langyos tej felével felfuttatom.
A kétféle lisztet összekeverem, és ha felfutott az élesztő az összes hozzávalóval könnyű tésztává dagasztom.Amikor már a dagasztógép oldaláról leválik a tészta akkor már a tetejét és az alját belisztezem és duplájára kelesztem.Amikor megkelt 6 egyforma részre osztom
, és egyenként kőr alakúra kinyújtom.3-3 darabot összeragasztom a következő képen
az alsó lapra kenem a lekvárt rászórom a darált diót., majd ismét a kinyújtott kör alakú lap ismét szilvalekvár és darált dióráteszem a harmadik lapot amit jól rányomkodok és 8 háromszöget vágok a tésztából
A szélesebbik felénél feltekerem. .A másik 3 lappal is ugyanez az eljárás
A tepsibe sütőpapírt teszek erre kerülnek a kis kiflik .tojással lekenem és egy fél órát még kelesztem és 180 fokos sütőben szép piros ropogósra megsütöm.A közepének nagyon finom könnyű a tésztája
|
|
burger eva 4 napja új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária írta 1 hete a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
Domján Mária írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Látom volt sok szílvátok sajnos Nekünk valamiért most nem...
Domján Mária írta 1 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
A tortához gratulációm a Katának puszi
Domján Mária írta 1 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
Józsikám igaz hogy már késve de annál Boldogab ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!