Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
15 deka rétesliszt
20 deka finom liszt
fél deci olaj
1 deci langyos tej
2 deka élesztő
1 egész tojás
1 kis kanál cukor
1 kis pohár kefir
1 kis kanál só
A töltelékhez
pizzaszósz
15 deka reszelt sajt
A kenéshez
1Tojás
Az élesztőt a cukorral és a langyos tej felével felfuttatom.
A kétféle lisztet összekeverem, és ha felfutott az élesztő az összes hozzávalóval könnyű tésztává dagasztom.Amikor már a dagasztógép oldaláról leválik a tészta akkor már a tetejét és az alját belisztezem és duplájára kelesztem.Amikor megkelt 6 egyforma részre osztom
, és egyenként kőr alakúra kinyújtom.3-3 darabot összeragasztom a következő képen
Az alsó lapra kenem a pizzaszószt rászórom a reszelt sajtot., majd ismét a kinyújtott kör alakú lap ismét szósz és sajt ráteszem a harmadik lapot amit jól rányomkodok és 8 háromszöget vágok a tésztából
A szélesebbik felénél feltekerem. .A másik 3 lappal is ugyanez az eljárás
A tepsibe sütőpapírt teszek erre kerülnek a kis kiflik . tojással lekenem egy fél órát még kelesztem és 180 fokos sütőben szép piros ropogósra megsütöm.A közepének nagyon finom könnyű a tésztája
|
|
Kőszeghy Anna 7 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 8 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Vörös lencse főzelék, tojás ropogós (fasírt).
Kőszeghy Anna írta 9 órája a(z) Virslis tésztasaláta. képhez:
József finom salátát hoztál! Én is szeretem a majonézes ...
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:
Ezt a finom és egyszerű desszertet most készítettem ...
Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Spárgás zöldborsó leves, fokhagymás ...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Spárgasípok rántva képhez:
Marcsikám köszönöm a kedves hozzászólást! Alig vártam, hogy...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Fokhagymás rántott tarja képhez:
Barátnőm köszönöm a hozzászólást! Puszi.
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Káposztás cvekedli képhez:
Marcsi köszönöm a hozzászólást! Most különösen ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!