Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
1 kiló filézett csirkemell
3 tojás
só
4 kocka sajt
bors
10 deka liszt
zsemlemorzsa
A körethez
zöldborsó
édes burgonya
sárgarépa
sült burgonya
saláta
olaj a kisütéshez
A csirkemellet tisztítás után szeletekre vágom kicsit kiklopfolom,majd sózom, borsozom.
Először lisztbe majd a tojással sajttal összemixelt anyagba forgatom utána a morzsába.
Közben az olajat felforrósítom és a hús szeleteket szép pirosra megsütöm.A borsót a sárgarépával valamint az édesburgonyával megpárolom .A burgonyát
hosszúkásra vágom a burgonya szelővel és forró olajban ropogósra kisütöm.
Végül egy tányérra szépen feltálalom.
|
|
Kőszeghy Anna írta 4 órája a(z) Kapros karalábé húsgombóccal képhez:
Most főztem ilyen finomat először, de nem utoljára. Az új ...
Kőszeghy Anna 4 órája új képet töltött fel:
Domján Mária írta 12 órája a(z) Boldog Anyák napját képhez:
Köszönjük szépen Nagyon kedvesek vagytok puszi
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja itt:
Boldog Anyák napját kívánok minden kedves erre járó Édesanyának, Nagyanyának és Dédi mamának. Anna
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!