Közösségi tartalmakhoz csak a közösség tagjai szólhatnak hozzá. Ha szeretnél tag lenni, akkor csatlakozz most!
Csak akkor tudsz ide tartalmat feltölteni, ha előbb csatlakozol ehhez a közösséghez.
Kis türelmet...
Be vagy lépve mint Egyed Józsefné | Kilépés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
1 kiló filézett csirkemell
3 tojás
só
4 kocka sajt
bors
10 deka liszt
zsemlemorzsa
A körethez
zöldborsó
édes burgonya
sárgarépa
sült burgonya
saláta
olaj a kisütéshez
A csirkemellet tisztítás után szeletekre vágom kicsit kiklopfolom,majd sózom, borsozom.
Először lisztbe majd a tojással sajttal összemixelt anyagba forgatom utána a morzsába.
Közben az olajat felforrósítom és a hús szeleteket szép pirosra megsütöm.A borsót a sárgarépával valamint az édesburgonyával megpárolom .A burgonyát
hosszúkásra vágom a burgonya szelővel és forró olajban ropogósra kisütöm.
Végül egy tányérra szépen feltálalom.
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!