Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
1 doboz ( 400 gr) csicseriborsó konzerv, 1 nagyobb sárgarépa, 1 nagyobb fehér répa, 1 kisebb vöröshagyma, 1-2 gerezd fokhagyma,1 kis darabka zeller, olaj, só, liszt ( ételízesítő aki szereti),1/2 csokor petrezselyem, nyáron zöldpaprika és paradicsom.
A megtisztított zöldségeket tetszés szerint felaprítjuk, és a felforrósított olajon a megtisztított vöröshagymával együtt megdinszteljük, így a pörzsanyagok jó ízt adnak a levesnek. Ezután megszórjuk egy fátyolnyi liszttel, hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát, az őrölt pirospaprikát, és azonnal felöntjük vízzel ( nehogy megégjen a paprika). Sózzuk ( adhatunk hozzá ételízesítőt), és a zöldségeket félig megfőzzük, majd hozzáadjuk a szűrőben jól
átmosott és lecsepegtetett csicseriborsót és együtt készre főzzük.
1 tojásból, liszttel és kevés sóval galuskát készítünk, és a levesbe szaggatjuk. Végül megszórjuk aprított petrezselyemmel a leves tetejét.
Gyorsan elkészül, és nagyon finom.
Megjegyzés: ha némelyik csicseriborsón rajta maradt héjat találunk (és zavar bennünket), akkor könnyen kinyomhatjuk belőle a borsószemeket.
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 5 napja itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
burger eva 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hónapja új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hónapja új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hónapja új képet töltött fel:
Domján Mária írta 1 hónapja a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!