Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Böjtös napokra is ajánlom.
5 db tojás, 2 zsemle ( vagy ennek megfelelő kenyér szelet), 1 kisebb vöröshagyma, 3-4 gerezd fokhagyma, 1 csomó petrezselyem, 1/2 kápia paprika
( vagy egy cikk kaliforniai paprika), só, őrölt bors, ( ételízesítő-ez el is maradhat)
étolaj, zsemlemorzsa szükség szerint, liszt a forgatáshoz.
Áztassuk be vízbe a zsemléket ( kenyeret). Az aprított vöröshagymát, és az apró kockára vágott kápiát kevés olajon megdinszteljük, sózzuk,borsozzuk, ráöntjük a villával összekevert tojásokat, és rántottát sütünk belőle. A megsült rántottát villával összetörjük, majd a kinyomkodott zsemléhez adjuk. A jól összekevert masszához hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet, a zúzott fokhagymát, sózzuk ízlés szerint ( itt lehet hozzáadni az ételízesítőt, ha szeretjük. ha túl lágy lenne, akkor igény szerint zsemlemorzsát is adjunk hozzá).
Ha ezekkel is jól összedolgozzuk, formáljunk belőle enyhén lapított pogácsákat, forgassuk meg lisztben ( morzsában is lehet).
Serpenyőben megmelegített, de nem füstölgő olajban-többször megforgatva készre sütjük.
Néha főtt sonkát is teszek a rántottához, úgy is finom.
|
|
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Anna Köszönöm szépen az érdeklődésed.Hát nem igazán...
Garáz József írta 1 hete a(z) Fügesajt. képhez:
Anna! Köszönjük szépen. Mi sok fajta gyümölcsből készítettünk ...
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Fügesajt. képhez:
József ehhez a finomsághoz is csak gratulálni tudok! Ügyesek...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
József finom lekvárt főztetek, nekem is az egyik nagy ...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 2 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Brokkoli krémleves pirított kenyér ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!