Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Böjtös napokra is ajánlom.
5 db tojás, 2 zsemle ( vagy ennek megfelelő kenyér szelet), 1 kisebb vöröshagyma, 3-4 gerezd fokhagyma, 1 csomó petrezselyem, 1/2 kápia paprika
( vagy egy cikk kaliforniai paprika), só, őrölt bors, ( ételízesítő-ez el is maradhat)
étolaj, zsemlemorzsa szükség szerint, liszt a forgatáshoz.
Áztassuk be vízbe a zsemléket ( kenyeret). Az aprított vöröshagymát, és az apró kockára vágott kápiát kevés olajon megdinszteljük, sózzuk,borsozzuk, ráöntjük a villával összekevert tojásokat, és rántottát sütünk belőle. A megsült rántottát villával összetörjük, majd a kinyomkodott zsemléhez adjuk. A jól összekevert masszához hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet, a zúzott fokhagymát, sózzuk ízlés szerint ( itt lehet hozzáadni az ételízesítőt, ha szeretjük. ha túl lágy lenne, akkor igény szerint zsemlemorzsát is adjunk hozzá).
Ha ezekkel is jól összedolgozzuk, formáljunk belőle enyhén lapított pogácsákat, forgassuk meg lisztben ( morzsában is lehet).
Serpenyőben megmelegített, de nem füstölgő olajban-többször megforgatva készre sütjük.
Néha főtt sonkát is teszek a rántottához, úgy is finom.
|
|
burger eva 6 napja új képet töltött fel:
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária írta 3 hete a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
Domján Mária írta 3 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Látom volt sok szílvátok sajnos Nekünk valamiért most nem...
Domján Mária írta 3 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
A tortához gratulációm a Katának puszi
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!