Finomságok Konyhája: Csicseriborsó fasírt (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13034 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13034 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13034 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13034 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Csicseriborsó fasírt

Hozzávalók:

1 nagy üveg ( 500 gr) spanyol, vagy más csicseriborsó konzerv, 1 kisebb fej reszelt vöröshagyma, 1 ek étolaj, 3 gerezd zúzott fokhagyma, 1 egész tojás,őrölt bors, só, 1 tk őrölt pirospaprika-fele csípős, fele édes, 1 mk majoránna, 6-8 ek apró szemű zabpehely, és annyi zsemlemorzsa, ( ha szükséges), hogy jól formázható legyen a massza, liszt a forgatáshoz.

Megjegyzés: ha fűszeresebben szeretjük, akkor tegyünk még a masszához ízlés szerint.

A leszűrt, lecsepegtetett csicseriborsót késes aprítóban pépesítettem, majd a többi hozzávalóval jól összedolgoztam ( kézzel, kanállal...), ezután 20 percre félretettem pihenni.
Ha úgy érezzük, hogy még nem eléggé formázható, akkor tehetünk hozzá zsemlemorzsát, de ne legyen nagyon kemény. Formás pogácsákat készítünk, lisztbe forgatjuk, és utána tesszük az olajba.
Serpenyőben felforrósított olajban közepes lángon sütjük, amikor az egyik oldala megsült óvatosan átfordítjuk, és a másik oldalát is megsütjük.

Főzelék feltétként tálaltam, de körettel is kínálhatjuk.

Látta 291 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Kőszeghy Anna üzente 5 éve

Zoltán köszönöm szépen a hozzászólást! Várom a finomságaidat!

Válasz

Gulyás Zoltán üzente 5 éve

Na ilyet sem találtam még más oldalakon sem....úgy látszik többször kell ide benézni.....ügyes vagy!

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 5 éve

Köszönöm szépen Marcsikám a hozzászólást!
Nekünk nagyon ízlett! Puszi.

Válasz

Domján Mária üzente 5 éve

Nagyon guszta ilyent még nem ettem de egyszer elkészitem én is .köszönöm Annám és puszi

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 5 éve

Gizike köszönöm szépen a hozzászólást! Nagyon jó ötlet a dió, legközelebb én is kipróbálom!
Tojást én is tettem bele. Puszi.

Válasz

Fejér Gizella üzente 5 éve

Anna tudom hogy a hús nélküli fasirtak nagyon finomak ,mi is szoktunk ilyent késziteni , egy kevés őrölt diót és tojást is teszünk bele ,én szerintem az a fontos hogy izletes és finom legyen ...ügyesen karkulálsz .. puszi

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 5 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...

Garáz József írta 9 órája a(z) Almássüti. képhez:

Almassuti-001_2195068_3027_s

Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.

Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:

Almassuti-001_2195068_3027_s

József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...

Garáz József 4 napja új képet töltött fel:

Csirke_raguleves-004_2195086_3537_s

Garáz József 4 napja új képet töltött fel:

Almas_suti-007_2195085_8867_s

Garáz József 4 napja új képet töltött fel:

Sult_birsalma_szeletek_2195084_3575_s

Garáz József 5 napja új képet töltött fel:

Almassuti-001_2195068_3027_s

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Almás-birsalma leves, pirított máj krumplipürével.

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Vadlazac tejszínes gombamártással képhez:

Vadlazac_tejszines_gombamartassal_2194939_5723_s

Marcsikám köszönöm a hozzászólást! Remélem jól ...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu