Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: 2 doboz konzerv lencse ( kb. 50 dkg)
2 pár bõrös virsli (elhagyható)
1 közepes fej vöröshagyma,
3 dl tejföl,
só, õrölt bors,
1 kis tubus majonéz (otthon készített
majonézzel finomabb!), én azzal készítettem
2 db keménytojás,
citromlé,
1 teáskanál mustár,
1 teáskanál (vagy ízlés szerint) porcukor
Szûrjük le a levét a konzerv lencsének, csöpögtessük le, keverjük össze a karikára vágott bõrös virslivel, 1 közepes fej reszelt vöröshagymával. Sózzuk, borsozzuk és hagyjuk állni negyed óráig.
Ezalatt keverjünk össze tejfölt egy kis tubus majonézzel, tegyünk bele sót , porcukrot, citromlét, mustárt, hogy kellemesen pikáns legyen.
A kép alapján, vagy tetszésünk szerint dekorálhatjuk a tálat.
Friss lencséből is elkészíthető, de az olasz lencsekonzerv is jó minőségű, én ebből készítem.
|
|
Kőszeghy Anna 19 órája új képet töltött fel:
Garáz József írta 3 napja a(z) Barbe szószos csírkemel körettel. képhez:
Anna! Köszönöm szépen. Az unokám keze munkája is...
Kőszeghy Anna írta 3 napja itt:
Szia Marcsikám! Hogy vagytok? Remélem, hogy jól! !! Régen jöttél a klubba! Várunk! Puszi.
szanto hajnalka írta 4 napja a(z) Pisztáciás piskótatekercs képhez:
Koszonom Annacskam!Jol vagyok!most kicsit tobb idom ...
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Pisztáciás piskótatekercs képhez:
Hajnikám köszönöm a hozzászólást! Mindig örülök,...
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Barbe szószos csírkemel körettel. képhez:
József gratulálok! Szép színes és étvágygerjesztő ételt ...
Szotojka Tipi Olasz Herceg írta 5 napja itt:
keresek ojan csajszit aki jól főz de az ágyba is penge
szanto hajnalka írta 5 napja a(z) Pisztáciás piskótatekercs képhez:
Nagyon jol nez ki biztos nagyon finom! Egessegetekre!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!