Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
2 doboz füstölt sprotni (hal),2 nagy fej vöröshagyma,4 nagyobb zöldpaprika,
1 db hegyes erős paprika,6-7 db paradicsom,őrölt bors.
A zöldségeket külön-külön legyaluljuk és enyhén besózzuk,a konzervet felbontjuk, és kiszedjük a dobozból a halacskákat.Párat tegyünk félre a díszítéshez egészben.
Egy mélyebb üvegtálba rétegezzük a zöldségeket a következőképpen:
egy sor paradicsom enyhén megborsozva,hagyma,zöldpaprika,apróra tördelt
sprotni (az olajából is),újra paradicsom borsozva,hagyma,zöldpaprika,
apróra tördelt sprotni+az olajából,és ezt addig folytatjuk,míg tartanak
a hozzávalók.A tetején ízlésesen elrendezzük a halacskákat,paprika karikákat
és bazsalikom leveleket.
Fogyasztás előtt tegyük egy órára a hűtőbe, hogy jól összeérjenek az
ízei. A paradicsomtól levet enged, de az is nagyon finom.
Megjegyzés:a zöldségeket más összetételben (ízlésünknek megfelelően), és
más sorrendben is rétegezhetjük.
Aki szereti a füstölt halat, annak nagyon ízlik majd, és sokszor
elkészíti.
|
|
szanto hajnalka írta 1 órája a(z) Szavarin képhez:
Nagyon fincsi ez a suti!Meg nem keszitetem de mar ra ...
Kőszeghy Anna írta 11 órája a(z) Szavarin képhez:
Éva köszönöm szépen! Még nem ettem ilyen sütit, de ...
szanto hajnalka írta 1 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Koszonom Annacskam a szep szavakat!Probalkozom ...
burger eva 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Szia Hajnikám! Nézegettem a sütis galériádat, és a benne ...
Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:
Garáz József írta 5 napja a(z) Barbe szószos csírkemel körettel. képhez:
Anna! Köszönöm szépen. Az unokám keze munkája is...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!