Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
4 szép zöldpaprika, 35-40 dkg darált sertéshús, 1 marék morzsa, 2 dl tejföl, 2 tojás, 5 dkg reszelt sajt,
1 kis fej vöröshagyma, 3 dkg vaj (olaj), só, őrölt bors, petrezselyemzöld.
(a recepttől eltérve 2 gerezd zúzott fokhagymát is tettem bele)
A megmosott paprikát félbevágjuk, magházát kiszedjük, és lobogó, sós vízzel leforrázzuk.
A hagymát apróra vágjuk, megpároljuk, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát összekeverjük a darált hússal, és serpenyőben kevergetve egy kissé átsütjük.
Ha kihült ütünk bele 1 egész tojást, sóval, borssal, petrezselyemzöldjével ízesítjük, és belekeverünk
1 marék morzsát. A paprikákat megtöltjük a hússal, és kivajazott (olajozott) tűzűlló tálba tesszük.
A tejfölt elkeverjük 1 tojás sárgájával, megsózzuk és a paprikára öntjük.
A tetejére morzsoljuk a megmaradt vajat, és meghintjük 5 dkg reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben, kis lángon 20-25 percig sütjük.
Megjegyzés: a paprikák szárát rajtahagytam a magház kiszedése után, így jobban megtartotta
a formáját.
Ezt a receptet Lévai Vera Szakácskönyv ABC-ben könyvében találtam.
|
|
Domján Mária 1 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 1 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 1 órája új képet töltött fel:
Domján Mária 1 órája új képet töltött fel:
Domján Mária írta 1 órája a(z) Kapros karalábé húsgombóccal képhez:
Nagyon gusztusos finom az ételed Annám .Csak gratulálni...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Kapros karalábé húsgombóccal képhez:
Most főztem ilyen finomat először, de nem utoljára. Az új ...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Domján Mária írta 2 napja a(z) Boldog Anyák napját képhez:
Köszönjük szépen Nagyon kedvesek vagytok puszi
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!