Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
1 db sertésszűz, olaj, durvára tört feketebors, só,liszt a forgatáshoz.
A szűzpecsenyéről egy éles késsel távolítsuk el az inakat, hártyákat, és csak utána szeleteljük fel.
A szűzpecsenyét kb. 1 cm vastag szeletekre vágom, folpack között enyhén kiklopfolom, sózom és megszórom
durvára tört fekete borssal ( vagy aki szereti szines borssal szórja meg)
Ezután a szeletek mindkét oldalát megforgatom egy tányérra tett 3 ek lisztben.
Egy nagyobb serpenyőben, közepesen forró olajban a szeletek mindkét oldalát megsütöm (vigyázok, hogy ne száradjon ki).
Köret készítése:
A körethez a kockára vágott burgonyát kellően sós vízben, az újraforrástól számítva pár percig főztem, majd
a vízből kiszedve leszárítottam.Felforrósított olajban (több részletben) szép sárgára sütöttem
2 nagyobb fej vöröshagymát vékonyra felszeleteltem, gyűrűire szedtem, utána lisztben megforgattam.
Forró, de nem füstölgő olajban (több részletben) szép barnára megsütöttem. Vigyáztam, hogy ne égjen
meg, mert akkor megkeseredik! Csak utólag sóztam.
Tejfölös uborkasalátát is adtam mellé.
|
|
Domján Mária 3 napja új képet töltött fel:
Domján Mária 3 napja új képet töltött fel:
Domján Mária 3 napja új képet töltött fel:
Domján Mária írta 3 napja a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
Domján Mária írta 3 napja a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Látom volt sok szílvátok sajnos Nekünk valamiért most nem...
Domján Mária írta 3 napja a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
A tortához gratulációm a Katának puszi
Domján Mária írta 3 napja a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
Józsikám igaz hogy már késve de annál Boldogab ...
Domján Mária írta 3 napja a(z) Tepsis rablóhús. képhez:
Csodás étvágygerjesztő nagyon fincsi lehet . gratulálok
Domján Mária írta 3 napja a(z) Fügesajt. képhez:
Józsikám ennek hogy lett ilyen csodálatos szine azt hittem ...
Garáz József írta 1 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
Anna! Nagyon szépen köszönöm.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!