Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
1 db sertésszűz, olaj, durvára tört feketebors, só,liszt a forgatáshoz.
A szűzpecsenyéről egy éles késsel távolítsuk el az inakat, hártyákat, és csak utána szeleteljük fel.
A szűzpecsenyét kb. 1 cm vastag szeletekre vágom, folpack között enyhén kiklopfolom, sózom és megszórom
durvára tört fekete borssal ( vagy aki szereti szines borssal szórja meg)
Ezután a szeletek mindkét oldalát megforgatom egy tányérra tett 3 ek lisztben.
Egy nagyobb serpenyőben, közepesen forró olajban a szeletek mindkét oldalát megsütöm (vigyázok, hogy ne száradjon ki).
Köret készítése:
A körethez a kockára vágott burgonyát kellően sós vízben, az újraforrástól számítva pár percig főztem, majd
a vízből kiszedve leszárítottam.Felforrósított olajban (több részletben) szép sárgára sütöttem
2 nagyobb fej vöröshagymát vékonyra felszeleteltem, gyűrűire szedtem, utána lisztben megforgattam.
Forró, de nem füstölgő olajban (több részletben) szép barnára megsütöttem. Vigyáztam, hogy ne égjen
meg, mert akkor megkeseredik! Csak utólag sóztam.
Tejfölös uborkasalátát is adtam mellé.
|
|
Kőszeghy Anna írta 5 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Rántott pecsenyekacsa máj, ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Kolbászos- virslis lecsó, pirított tarhonya.
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: bazsalikomos paradicsom leves orzóval, ...
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József írta 5 napja a(z) Gyümőlcs torta. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a nejem és az unokám nevében...
Kőszeghy Anna írta 6 napja itt:
Szia Marcsikám! Rég voltál itt! Hiányzol!Remélem jól vagytok! Puszi.
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Spárgás zöldségleves, mustáros ...
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Gyümőlcs torta. képhez:
József gratulálok ehhez a szép- finom és egészséges...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!