Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
1 db sertésszűz, olaj, durvára tört feketebors, só,liszt a forgatáshoz.
A szűzpecsenyéről egy éles késsel távolítsuk el az inakat, hártyákat, és csak utána szeleteljük fel.
A szűzpecsenyét kb. 1 cm vastag szeletekre vágom, folpack között enyhén kiklopfolom, sózom és megszórom
durvára tört fekete borssal ( vagy aki szereti szines borssal szórja meg)
Ezután a szeletek mindkét oldalát megforgatom egy tányérra tett 3 ek lisztben.
Egy nagyobb serpenyőben, közepesen forró olajban a szeletek mindkét oldalát megsütöm (vigyázok, hogy ne száradjon ki).
Köret készítése:
A körethez a kockára vágott burgonyát kellően sós vízben, az újraforrástól számítva pár percig főztem, majd
a vízből kiszedve leszárítottam.Felforrósított olajban (több részletben) szép sárgára sütöttem
2 nagyobb fej vöröshagymát vékonyra felszeleteltem, gyűrűire szedtem, utána lisztben megforgattam.
Forró, de nem füstölgő olajban (több részletben) szép barnára megsütöttem. Vigyáztam, hogy ne égjen
meg, mert akkor megkeseredik! Csak utólag sóztam.
Tejfölös uborkasalátát is adtam mellé.
|
|
Garáz József 10 órája új képet töltött fel:
Garáz József 21 órája új képet töltött fel:
Garáz József írta 21 órája a(z) Virslis tésztasaláta. képhez:
Anna! Ezt megint Nellike találta meg és Ő kérte hogy a Mama ...
Kőszeghy Anna 21 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Vörös lencse főzelék, tojás ropogós (fasírt).
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Virslis tésztasaláta. képhez:
József finom salátát hoztál! Én is szeretem a majonézes ...
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:
Ezt a finom és egyszerű desszertet most készítettem ...
Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!