Finomságok Konyhája: Tarhonyás hús (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Tarhonyás hús

Hozzávalók: 1 kg pulykacomb,2 közepes fej vöröshagyma, zsír, 1 zöldpaprika, 1 paradicsom, 1 tk pirosarany, 1 ek őrölt pirospaprika, só.

A fenti alapanyagokból jó sűrű,szaftos pörköltet készítettem.

1 csomag tarhonyát megpirítottam az olajon, majd annyi sós vízzel öntöttem fel, hogy 2 ujjnyira ellepje a víz. Kis lángon, fedő alatt puhára főztem, és a végén összekevertem a pörkölttel.
Házilag készített kovászos uborkával tálaltam.

Látta 460 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Kőszeghy Anna üzente 9 éve

Köszönöm szépen drága Hajnikám! Nagyon örülök, hogy jöttél!!!

Válasz

szanto hajnalka üzente 9 éve

Hat Anna ez nagyon kivantatja magat!Jol nezz ki es biztos nagyon fincsi!Orulok Anna hogy jol vagy!Milio puszi!

Válasz

Garáz József üzente 9 éve

Anna ! Azért is szeretek itt lenni hogy ahány ház annyi szokás szokták mondani. Vagyis nagyon sok újdonságot találok az itt föltett képeknél. Úgyan az az étel és mégis más. Köszi a recepteket,

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 9 éve

Köszönöm szépen József a hozzászólást! Mivel sűrű szafttal készítem, így a tarhonyát is szépen bevonja, és átadja neki az ízét.

Válasz

Garáz József üzente 9 éve

Minálunk olyankor szokott lenni mikor bográcsba főzünk birkahúst és a maradékhoz szoktunk tarhonyát főzni. Csak mi a pörkölt szaftjába főzzük meg a tarhonyát.

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 9 éve

Köszönöm szépen Marcsikám! Nagyon finom volt. Az uborka kovászos, az idén már harmadszor készítettem.
Nagyon jó dolgom van, drága férjem csináltatott klímát, hogy könnyebben tudjam átvészelni a kánikulát!

Válasz

Domján Mária üzente 9 éve

Olyan guszta, hogy ezt most eltudnám fogyasztani az uborka is nagyon csábító.Gondolom,hogy kovászos uborka Köszönöm a feltöltést szép délutánt de csakis a hűvös lakásban!!
Puszi

Válasz

Ez történt a közösségben:

Garáz József írta 11 órája a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:

Telre_is_gondolunk_reszet_alma_eltevese__2198726_9649_s

Anna! Köszönjük szépen. Már tudod hogy ez igazi . Nem kell ...

Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Vegyes gyümölcsleves, roston sült ...

Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:

Telre_is_gondolunk_reszet_alma_eltevese__2198726_9649_s

József csodásan néz ki ez a finom reszelt alma!- és még ...

Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Almás lepény . {Saját termésű Éva almából} képhez:

Almas_lepeny__sajat_termesu_eva_almabol_2198672_1002_s

József gratulálok! Nagyon finom lepényt sütöttetek! Én is...

Garáz József 5 napja új képet töltött fel:

Telre_is_gondolunk_reszet_alma_eltevese__2198726_9649_s

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Piritott_tarhonya_leves-008_2198680_5173_s

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Almas_lepeny__sajat_termesu_eva_almabol_2198672_1002_s

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Kaposztashus_2198661_5277_s

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Palóc leves-mármegint képhez:

Paloc_levesmarmegint_2198632_3567_s

Már megint főztem palóc levest, és feltöltöttem sokadiknak,...

Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:

Paloc_levesmarmegint_2198632_3567_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu