Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók a piskótához:
4 db tojás, 8 ek kristálycukor, 8 ek finomliszt
A fenti hozzávalókból piskótatekercset sütünk, feltekerjük, és kihűtjük.
A krém hozzávalói:
2 dl tejből, 3 dkg búzadarával tejbegrízt főzünk, belekeverünk 1 cs vaníliás cukrot, majd kihűtjük.
Közben habosra keverünk 20 dkg puha vajat (margarint) 20 dkg porcukorral, és hozzáadjuk a kihűlt darát, meg 40 dkg magozott fekete (szomolyai) cseresznyét, és epret vegyesen apró kockára vágva.
Alaposan kikeverjük, és ezzel töltjük meg a tekercset.
1-2 órára, de jobb, ha egy éjszakára hűtőbe tesszük dermedni.
A tetejét is megkenhetjük krémmel, vagy önthetünk rá citrom mázat, én most csak porcukrozva tálaltam.
Nagy sikere volt!
|
|
Garáz József írta 20 órája a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
Hajnalka! Köszönjük szépen. Sajnos az idén nem terem sok...
szanto hajnalka írta 3 napja a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
De jo!mien jo is lesz am ez a telen!ugyesek vagytok!
szanto hajnalka írta 3 napja a(z) Palóc leves-mármegint képhez:
En is el voltam menve Pestre a hugomekhoz dolgoztam vele ...
Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: tejszínes alma leves, fokhagymás sült ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Palóc leves-mármegint képhez:
Szia drága Hajnikám Köszönöm szépen a kedves hozzászólást...
szanto hajnalka írta 1 hete a(z) Palóc leves-mármegint képhez:
Nagyon jol nezz ki a levesed! biztos nagyon finom lehet!...
Garáz József írta 2 hete a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
Anna! Köszönjük szépen. Már tudod hogy ez igazi . Nem kell ...
Kőszeghy Anna írta 3 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Vegyes gyümölcsleves, roston sült ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!