Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: 1 kg lecsópaprika, 1/2 kg paradicsom,, 1 nagy fej vöröshagyma (vagy 2 közepes), szalonna, étolaj ( ha kevés zsír sül ki a szalonnából), őrölt pirospaprika, só, 3 szál jó minőségű bőrös virsli
A szalonnát kiolvasztjuk, üvegesre dinszteljük rajta a hagymát, rátesszük a felaprított zöldpaprikát, ezzel is pirítjuk, többször megkeverve, majd hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot is. Amikor elpárolgott a lé nagy része, akkor megszórjuk a paprikával, belefőzzük a virsli karikákat, és jó étvággyal elfogyasztjuk.
Mi most friss kenyérrel fogyasztottuk, de lehet hozzá adni rizst, krumplit, tarhonyát, nokedlit... ki hogy szereti!
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!