Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: kb 70 dkg csirkemell filé, só, őrölt bors, 10 vékony
bacon szalonna, 8 dkg liszt, 3 kisebb tojás, 15-15 dkg reszelt
trappista (vagy másfajta kemény sajt), és füstölt sajt,
8 szelet csirkesonka (nálam füstölt-főtt tarja), 2 dl tejföl.
A csirkemell filéket 4-5 dkg-os szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk.
Kb 15 cm átmérőjű, 10 cm magas kerek tűzálló tálat (a képen látható
ételt hosszúkás formában sütöttem,így szép szeleteket vághatunk belőle) a szalonnával kibéleljük úgy, hogy később a tetejére hajtható legyen. A húst lisztbe, tojásba, majd a kétféle sajt keverékébe forgatjuk, egy sort tálba rakunk, erre néhány szelet csirkesonka kerül, majd ismét bundázott csirkemell következik.
A rétegezést addig folytatjuk,mí tartanak a hozzávalók, ügyelve arra, hogy
a tetejére hús kerüljön. Meglocsoljuk tejföllel és lelógó szalonnát
ráhajtogatjuk. Előmelegített sütőben, közepes lángon (180 fok) egy órán
át sütjük. Az elején 40-50 percre érdemes alufóliával letakarni, mert
sülés közben nagyon fröcsköl.
Megvárjuk, míg kihül, majd egy éjszakán át a hűtőben pihentetjük.
Másnap deszkán felszeleteljük és megforrósítjuk, de hidegen is kitűnő!
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 napja itt:
Marcsikám hiányollak! Remélem jól vagy! Vigyázz magadra! Puszi.
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Káposztás cvekedli képhez:
Ez az étel is egyszerű, hétköznapi, de mi nagyon ...
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
József köszönöm a hozzászólást! Mindig örülök,...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mai reggelink képhez:
József nagyon ügyes unokátok van! Dicséret neki.
Garáz József írta 2 napja a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
Anna Ezért is jó hogy még itt vagyunk egypáran, Mert...
Garáz József írta 2 napja a(z) Mai reggelink képhez:
Anna! Ez is finom. Nellike már ezt el szokta készíteni. Egy...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mai reggelink képhez:
Megkívántuk a tojásrántottát, amit ropogósra sütött Girlinger ...
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
Marcsikám köszönöm a hozzászólást! Örülök, hogy...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!