Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: 20 dkg felesborsó (sárgából is finom) 4 dkg zsír, 5 dkg
liszt, só, étel izesítõ, õrölt bors, 2 gerezd fokhagyma
A többször váltott vízben megmosott borsót sós, étel izesítõs vízben
puhára fõzzük. Zsírból, lisztbõl, zúzott fokhagymával rántást készítünk,a leveshez adjuk (Tipp: ha a forró rántást öntjük a levesbe, fõzelékbe és gyorsan elkeverjük, akkor nem csomósodik össze) és jól kiforraljuk.
Õrölt borssal izesítjük. Petrezselymet is szórhatunk a tetejére.
Figyelem: a borsó főzés közben nagyon habzik (kanállal le kell
szedni a tetejéről. Kis lángon kell főzni, nehogy kifusson!
Áfonyalekváros palacsinta
---------------------------------
Hozzávalók: 12 dkg liszt, 3 db tojás,1 púpozott kávéskanál sütõpor, egy csipet só, 1,5 dl tej, olaj a sütéshez.
Válasszuk szét a tojásokat,a fehérjéből kevés cukorral verjünk kemény habot, a többi hozzávalót keverjük csomómentesre, majd óvatosan forgassuk össze, hogy ne törjön a hab.
A tölteléke: áfonya lekvár, de más lekvárral is finom.
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 órája a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 3 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 23 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!