Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: 20 dkg felesborsó (sárgából is finom) 4 dkg zsír, 5 dkg
liszt, só, étel izesítõ, õrölt bors, 2 gerezd fokhagyma
A többször váltott vízben megmosott borsót sós, étel izesítõs vízben
puhára fõzzük. Zsírból, lisztbõl, zúzott fokhagymával rántást készítünk,a leveshez adjuk (Tipp: ha a forró rántást öntjük a levesbe, fõzelékbe és gyorsan elkeverjük, akkor nem csomósodik össze) és jól kiforraljuk.
Õrölt borssal izesítjük. Petrezselymet is szórhatunk a tetejére.
Figyelem: a borsó főzés közben nagyon habzik (kanállal le kell
szedni a tetejéről. Kis lángon kell főzni, nehogy kifusson!
Áfonyalekváros palacsinta
---------------------------------
Hozzávalók: 12 dkg liszt, 3 db tojás,1 púpozott kávéskanál sütõpor, egy csipet só, 1,5 dl tej, olaj a sütéshez.
Válasszuk szét a tojásokat,a fehérjéből kevés cukorral verjünk kemény habot, a többi hozzávalót keverjük csomómentesre, majd óvatosan forgassuk össze, hogy ne törjön a hab.
A tölteléke: áfonya lekvár, de más lekvárral is finom.
|
|
Kőszeghy Anna írta 12 órája a(z) Túrós tészta. képhez:
József finom ebédetek volt! Mindkettőt szeretem.
Garáz József 15 órája új képet töltött fel:
Garáz József 15 órája új képet töltött fel:
Garáz József írta 15 órája a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
Anna ! Nagyon sajnálom. Nálunk is hasonló a baj.
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Gombamártásos szélesmetélt képhez:
Marcsi köszönöm a hozzászólást! Nagyon...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:
Barátnőm köszönöm a kedves hozzászólást! Isteni finom...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
József nekem is sokat romlott az egészségem, nem is tudok...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Töltött dagadó törtburgonya és párolt lilakáposzta. képhez:
József ez az ebéd nagyon finom kombináció, gratulálok! ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) 438137535_753114376907387_1523859542857368154_n képhez:
Marcsi nagyon tetszik ez a finomság! Itt az eperszezon, ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!