Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: 1 kg pulykacomb, 2 fej vöröshagyma, libazsír, őrölt pirospaprika,
szezonban 1 db zöldpaprika, 1 db paradicsom, tejföl,30 dkg gomba,
ételkeményítő.
A jól megmosott combokat felkockázzuk . A zsíron üvegesre sütjük az
apró kockára vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a húst és addig kevergetjük, míg kifehéredik, ekkor hozzáadjuk a gombát megszórjuk őrölt paprikával,majd felöntjük egy kevés vízzel. Az edényt lefedjük, a húst néha megkeverjük és ha nagyon elfőtte a szaftját, öntünk még rá vizet. Puhulásig főzzük, majd a tejfölből és keményítőből készült habarással besűrítjük.
Tarhonya volt a körete, de jól illenek hozzá a főtt tészták és a nokedli is.
Megjegyzés: én libazsírral főzök, de olajjal és sertés zsírral is elkészíthető!
|
|
Garáz József 5 órája új képet töltött fel:
Garáz József írta 6 órája a(z) Virslis tésztasaláta. képhez:
Anna! Ezt megint Nellike találta meg és Ő kérte hogy a Mama ...
Kőszeghy Anna 6 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Vörös lencse főzelék, tojás ropogós (fasírt).
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Virslis tésztasaláta. képhez:
József finom salátát hoztál! Én is szeretem a majonézes ...
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Fahéjas mikrós sült alma képhez:
Ezt a finom és egyszerű desszertet most készítettem ...
Kőszeghy Anna 3 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Spárgás zöldborsó leves, fokhagymás ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!