Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
1 kg tengeri hal, só, őrölt bors, őrölt paprika, liszt, olaj a sütéshez.
A körethez:burgonya.
A salátához:
madársaláta, citrom, só, csipetnyi cukor ( vagy ízlés szerint). A többször váltott vízben megmosott salátát kevéssel tálalás előtt tettem citromos lébe, amitől különlegesen finom lett!
A körethez kockára vágtam a megtisztított burgonyát, és sós vízben
kb. 4-5 percig főztem, majd leszűrtem és kicsit hagytam hűlni.
A langyosra hűlt burgonyát több részletben világosra sütöttem a forró olajban, és egy papírtörlővel bélelt tálba szedtem, majd félretettem.
A besózott filéket borsos-pirospaprikás lisztbe forgattam, és bő forró olajban megsütöttem.
A hal sütése után visszatettem a félig sült burgonyát az olajba,és addig sütöttem, míg szép piros, és finom ropogós nem lett.
Ezután kezdődhetett a lakoma!
|
|
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Vegyes gyümölcsleves, roston sült ...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
József csodásan néz ki ez a finom reszelt alma!- és még ...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Almás lepény . {Saját termésű Éva almából} képhez:
József gratulálok! Nagyon finom lepényt sütöttetek! Én is...
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Palóc leves-mármegint képhez:
Már megint főztem palóc levest, és feltöltöttem sokadiknak,...
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Tojás pörkölt nokedlivel. képhez:
Kedves József! Sajnálom, hogy vizsgálatokra kell járnotok...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!