Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
4 db egész csirkecomb ( 4 alsó és 4 felső comb)
Hozzávaló a töltelékhez:
4 db zsemle ( vagy kenyér), 40 dkg gomba, 1 közepes vöröshagyma, 3 gerezd fokhagyma, 1 csokor aprított petrezselyem, 2 db tojás,őrölt bors, majoránna, só, ízvarázs ( ez el is maradhat),libazsír vagy étolaj.
A szikkadt zsemléket beáztattam vízbe, és jól kicsavartam.
Az apróra vágott vöröshagymát olajon üvegesre dinszteltem, hozzáadtam a gombát, zúzott fokhagymát, petrezselymet, és a fűszereket, majd zsírjára sütöttem, és kihűtöttem.A kicsavart zsemlékhez hozzáadtam a párolt gombát, és a tojásokat, majd jól összekevertem. Ha nagyon lágy a massza, akkor 1-2 ek zsemlemorzsát adjunk még hozzá.
A masszát egy kiolajozott ( zsírozott) tepsi egyik felébe tettem, a másik felébe pedig az elősütött csirkecombokat sorakoztattam. A serpenyőben maradt zsírral meglocsoltam a töltelék és a húsok tetejét, majd előmelegített sütőben szép pirosra, ropogósra sütöttem.
A családom az így elkészített tölteléket jobban szereti, mint egész csirkébe töltve.
Madár-jégsalátával fogyasztottuk. Nagyon finom volt.
|
|
burger eva 1 napja új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária írta 1 hete a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
Domján Mária írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Látom volt sok szílvátok sajnos Nekünk valamiért most nem...
Domján Mária írta 1 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
A tortához gratulációm a Katának puszi
Domján Mária írta 1 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
Józsikám igaz hogy már késve de annál Boldogab ...
Domján Mária írta 1 hete a(z) Tepsis rablóhús. képhez:
Csodás étvágygerjesztő nagyon fincsi lehet . gratulálok
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!