Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
1 kg sertés lapocka, 2 nagy fej vöröshagyma, zsír (igény szerint, van aki kevésbé zsírosan szereti), 2 ek őrölt paprika, 1 tk csípős arany, só, kevés köménymag, 2 db babérlevél, szemes bors, zöldpaprika, paradicsom ( télen sűrített paradicsom). A tetejére tejföl.
A zsíron üvegesre dinszteljük az apróra vágott hagymát és zöldpaprikát, rátesszük a kockára vágott sertés lapockát, majd együtt nagy lángon addig kevergetjük, amíg a hús kifehéredik. Csak ezután adjuk hozzá az őrölt paprikát, sót, fűszereket és a sűrített paradicsomot. Felöntjük vízzel, és a hús teljes puhulása előtt 20-25 perccel hozzáadjuk a savanyú káposztát is, majd készre főzzük.
Aki eheti, megtejfölözheti a tetejét.
Szegény Zoltán évekig nem evett ilyent, mert a savanyúságosnál és boltban vásárolt káposzta mindig megártott neki.
Ezt a káposztát én savanyítottam (kovászoltam) a nyáron, és eddig várt a sorsára a hűtőben.
Örömmel jelentem, hogy nagyon finom volt, és nem okozott semilyen problémát az elfogyasztása. Ha tehetem, akkor idén is savanyítok!!!
|
|
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!