Finomságok Konyhája: Grúz palacsinta sütés előtt (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13021 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Grúz palacsinta sütés előtt

Hozzávalók: 8 db nagyobb palacsinta, 1 csomag mélyhűtött spenót (frissből
még finomabb),2 gerezd fokhagyma,1 ek olaj, 2 ek liszt,
tej, 8 szelet sajt, 10 dkg reszelt sajt, 10 dkg durvára tört
dió.

A spenótot szobahőmérsékleten kiolvasztjuk, levét lecsepegtetjük. Kevés
olajból és lisztből készítsünk rántást, keverjük hozzá az apróra zúzott
fokhagymát, majd vegyítsük el hideg tejjel és a spenóttal. Főzzük sűrűre.
A palacsintákra fektessünk 1-1 nagyobb szelet sajtot, mindegyikre tegyünk
spenótmasszát, majd tekerjük fel. A tekercseket vágjuk félbe éles késsel,
majd állítsuk egymás mellé egy kivajazott, kisebb hőálló tálba, a vágott
felükkel felfelé. A tetejét szórjuk meg az összevegyített sajt-dió keverékével és a sütőben jól forrósítsuk át.
Igen finom, pikáns főfogás.

Megjegyzés:friss spenótból készítettem,amit előtte sós vízben addig főztem, míg
összeesett.
Annyira ízlett a sajt-dió keveréke a tetején, hogy ezután minden rakottas
tetejét ezzel a keverékkel szórom meg.

Látta 400 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Kőszeghy Anna üzente 11 éve

Nagyon örülnék neki Marcsi!

Válasz

Domján Mária üzente 11 éve

Hát Anna ezzel a palacsintával levettél a lábamról
Valószínű elkészítem én is .
Persze, csak ha nem bánod
Köszönöm hogy elhoztad

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu