Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: 8 db nagyobb palacsinta, 1 csomag mélyhűtött spenót (frissből
még finomabb),2 gerezd fokhagyma,1 ek olaj, 2 ek liszt,
tej, 8 szelet sajt, 10 dkg reszelt sajt, 10 dkg durvára tört
dió.
A spenótot szobahőmérsékleten kiolvasztjuk, levét lecsepegtetjük. Kevés
olajból és lisztből készítsünk rántást, keverjük hozzá az apróra zúzott
fokhagymát, majd vegyítsük el hideg tejjel és a spenóttal. Főzzük sűrűre.
A palacsintákra fektessünk 1-1 nagyobb szelet sajtot, mindegyikre tegyünk
spenótmasszát, majd tekerjük fel. A tekercseket vágjuk félbe éles késsel,
majd állítsuk egymás mellé egy kivajazott, kisebb hőálló tálba, a vágott
felükkel felfelé. A tetejét szórjuk meg az összevegyített sajt-dió keverékével és a sütőben jól forrósítsuk át.
Igen finom, pikáns főfogás.
Megjegyzés:friss spenótból készítettem,amit előtte sós vízben addig főztem, míg
összeesett.
Annyira ízlett a sajt-dió keveréke a tetején, hogy ezután minden rakottas
tetejét ezzel a keverékkel szórom meg.
|
|
Kőszeghy Anna írta 14 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Paradicsom leves, pirított kenyérkockával, ...
Kőszeghy Anna 14 órája új képet töltött fel:
szanto hajnalka írta 1 napja a(z) Szavarin képhez:
Nagyon fincsi ez a suti!Meg nem keszitetem de mar ra ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Szavarin képhez:
Éva köszönöm szépen! Még nem ettem ilyen sütit, de ...
szanto hajnalka írta 2 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Koszonom Annacskam a szep szavakat!Probalkozom ...
burger eva 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Szia Hajnikám! Nézegettem a sütis galériádat, és a benne ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!