Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: 8 db nagyobb palacsinta, 1 csomag mélyhűtött spenót (frissből még finomabb),2 gerezd fokhagyma,1 ek olaj, 2 ek liszt, tej, 8 szelet sajt, 10 dkg reszelt sajt, 10 dkg durvára tört dió.
A spenótot szobahőmérsékleten kiolvasztjuk, levét lecsepegtetjük. Kevés olajból és lisztből készítsünk rántást, keverjük hozzá az apróra zúzott fokhagymát, majd vegyítsük el hideg tejjel és a spenóttal. Főzzük sűrűre.
A palacsintákra fektessünk 1-1 nagyobb szelet sajtot, mindegyikre tegyünk spenótmasszát, majd tekerjük fel. A tekercseket vágjuk félbe éles késsel,majd állítsuk egymás mellé egy kivajazott, kisebb hőálló tálba, a vágott felükkel felfelé. A tetejét szórjuk meg az összevegyített sajt-dió keverékével és a sütőben jól forrósítsuk át.
Igen finom, pikáns főfogás.
Megjegyzés:friss spenótból készítettem,amit előtte sós vízben addig főztem, míg összeesett.
Annyira ízlett a sajt-dió keveréke a tetején, hogy ezután minden rakottas tetejét ezzel a keverékkel szórom meg.
|
|
burger eva 3 napja új képet töltött fel:
burger eva 1 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 2 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 2 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 2 hete új képet töltött fel:
Domján Mária írta 2 hete a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
Domján Mária írta 2 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Látom volt sok szílvátok sajnos Nekünk valamiért most nem...
Domján Mária írta 2 hete a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
A tortához gratulációm a Katának puszi
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!