Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Ezt az ételt is (ahány ház, annyi szokás alapon) többféleképpen készítik.
Hozzávalók:
4 vastagabb szelet sertéskaraj (személyenként két szeletet számolunk), 2 szelet füstölt szalonna, 5-6 gerezd fokhagyma, só, őrölt pirospaprika.
Ha kevés zsír sül ki a szalonnából, akkor pótoljuk, ha túl sok sül ki, akkor tegyük félre a felesleget ( jó lesz más ételbe). A karaj szeleteket nem szabad kiklopfolni, mert akkor kemény lesz a hús.
A besózott szeletek szélét kissé bevagdossuk, így nem ugrik össze a hús.
A szintén beirdalt szalonnát süssük meg, és tegyük félre tálalásig.
A szalonna helyére mehetnek a karaj szeletek. A zsírból vegyünk ki 2-3 evőkanállal, keverjük bele az össze zúzott fokhagymát, és az őrölt paprikát, majd tálalásnál ezzel kenjük meg a szeleteket.
Nekünk tetsző körettel, paprikába mártott szalonna taréjjal, és sok savanyúsággal kínáljuk.
|
|
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!