Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
25 dkg margarin, 25 dkg porcukor, 25 dkg liszt, 5 tojás, 1 cs vaníliás cukor, 5 dkg durvára vágott dió, 30 dkg friss meggy, vagy befőtt.
Habosra keverjük a margarint a porcukorral, egyenként hozzáadjuk a tojások sárgáját, majd a fehérjék felvert habját. Keverjük el a lisztet a vaníliás cukorral, majd fakanál segítségével, óvatosan hozzáadjuk a vajas masszához. Egy sűrű tésztát kapunk, de így jó.
Zsírozott, és lisztezett tepsiben egyenletesen elsimítjuk. Szórjuk rá a meggyet (én egy kicsit bele is nyomkodtam), a durvára vágott diót, majd 200 fokos sütőben süssük ( kb. 25-30 percig) aranybarnára. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy átsült-e. A tepsiben hagyjuk kihűlni, és utána szeleteljük fel.
Porcukorral meghintve tálaljuk.
Ha befőttel készítjük, akkor szűrjük le a levét, és csepegtessük le a meggyet. A levét megihatjuk.
|
|
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!