Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Drága Marcsi Barátnőmnek készítettem sok szeretettel névnapjára.
Hozzávalók:
24 db babapiskóta, rostos őszibarack lé.
A krémhez:
15 dkg őszibarack, 3 dl tejszín, 1 cs zselatinfix, 2 dl barackos joghurt, 4 dkg porcukor.
A meghámozott barack húsát kis kockákra vágjuk. A tejszínt kemény habbá verjük. Összekeverjük a zselatinfixet a joghurttal, a cukorral és a keményre vert tejszínhabbal. A krém egyharmadát félreteszünk a tetejére, a többibe belekeverjük a barack darabokat.
Egy tálba lerakunk egy sor ( 8 db)őszibarack lébe mártott piskótát, rá a krém felét, arra ismét piskótát, krémet, majd a harmadik sor piskótát, amit megkenünk a félretett krémmel, és feldíszítjük gyümölccsökkel.
Szilvával és őszibarackkal díszítettem a tetejét.
Pár órára hűtőbe tettem, hogy megpuhuljanak a piskóták, utána szépen szeletelhető.
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!