Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: 9 dkg porcukor, 15 dkg finomliszt, 3 db tojás,1 zacskó vaníliás cukor, 3 dl tej, 2 dl tejszín, 40 dkg magozott meggy (befõttel is jó), vagy meggynagyságú kockákra vágott idénygyümölcs (Pl.: málna, ribizli, eper, sárga vagy õszibarack stb...)
Egy 30x 24 cm-es tepsit margarinnal kikenünk, és behintjük liszttel úgy, hogy mindenütt befedje ( a felesleget öntsük ki ) Ezután tegyük bele a gyümölcsöket. A tojásokat a porcukorral habosra verjük, majd hozzáadjuk a tejet, a tejszínt és tovább keverjük. Utolsó lépésként hozzáadjuk a lisztet és a vaníliás cukrot. Kézi habverõvel csomómentesre keverjük. Palacsintatészta állagú lesz, amit ráöntünk a gyümölcsre úgy, hogy mindenhol befedje. Elõmelegített sütõben 180 fokon 30 percig sütjük, míg a teteje szép
aranybarna lesz.Langyosan vagy hidegen porcukrozva tálaljuk.
Másfajta gyümölccsel elkészítve is nagyon finom.
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 2 napja itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 1 hete új képet töltött fel:
burger eva 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária írta 3 hete a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!