Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Tészta hozzávalói:
250 gr méz, 100 gr vaj, 125 gr porcukor, őrölt fahéj, őrölt szegfűszeg ízlés szerint, 8 gr holland kakaópor ( cukrozatlan), 500 gr BL 55 liszt, 3 gr sütőpor, 1 db tojás, 1 csipet só.
A tésztamasszát összekeverjük,és fóliába csomagolva fél órára hűtőbe tesszük pihenni
A házikóhoz és a csillaghoz kartonból sablont készítünk, amit ráteszünk a kinyújtott tésztára, és körbevágjuk.
Vékonyan kikent tepsibe tesszük az elemeket, lekenjük tojásfehérjével és 160 fokos sütőben megsütjük.
Vigyázzunk, mert hamar megéghet!
Sütési idő: 180 fokra előmelegített sütőben kb.15 perc.
A díszítéshez:
2 db tojásfehérje, 500 gr porcukor.
A ragasztáshoz és a tetejére simára, de nem habosra keverjük a tojásfehérjét a porcukorral.
Sűrű, fényes mázt kell kapnunk.
Ez a mézestészta recept a DESSZERT EU (most APRÓSÉF) oldalról származik. A házikó összeállítását és díszítését itt megtalálhatjátok! A házikóhoz sablont is nyomtathattok.
Saját ötlet: a kis gyümölcsemberkét almából és mandarinból készítettem fogpiszkáló segítségével. A szeme szegfűszegből készült. A sapkát és a sálat filcből készítettem.
|
|
Kőszeghy Anna írta 4 órája a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 6 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!