Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók a kókuszos részhez:
5 dl tej, 5 ek cukor (többet tettem bele, mert édesebben szeretjük), 3 ek liszt, 2 cs vaníliás cukor, 20 dkg
kókuszreszelék, 2 tk étkezési zselatin.
Hozzávalók a kakaós részhez:
40 dkg darált keksz, 1,7 dl víz, 15 dkg porcukor, 3 ek holland kakaópor, 20 dkg vaj, rumaroma ízlés szerint.
Elkészítés:
A cukorral felforraljuk a tejet, a lisztet az előzőleg elvett kevés hideg tejjel csomómentesre keverjük, majd
hozzáadjuk a tejhez, belekeverjük a vaníliás cukrot és a kevés langyos tejben feloldott zselatint, végül
beleforgatjuk a kókuszreszeléket.
Egy őzgerinc formát folpakkal kibélelünk, és belenyomkodjuk a kókuszmasszát úgy, hogy az oldalára is jusson.
A tetejére hagyjunk belőle.
A vizet, cukrot, kakaót tegyük egy edénybe a vajjal együtt, és 5 percig főzzük. A végén adjuk hozzá a rumaromát,
majd jól keverjük el a keksszel.
Rakjuk a fehér masszára a barna részt, végül a tetejét a félretett kókuszos résszel zárjuk.
Hűtőben dermesztjük, amikor már kemény (nálam egy éjszakát pihent a hűtőben) egy tetjére tett tálca
segítségével óvatosan kiborítjuk.
Mindig annyit vágjunk le belőle, amennyit egyszerre elfogyasztunk, a többit tegyük vissza a hűtőbe.
|
|
Garáz József 3 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Olasz Herceg írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
ha maratt valami belölle szivessen megenném
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gulyás leves, grízes tészta sárgabarack ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:
József köszönöm szépen a hozzászólást!
Garáz József írta 1 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:
Anna Az unokám a brokkolit szereti Így nálunk is volt már ...
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:
Mostanában sok brokkolis ételt készítek, mert nagyon ...
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!