Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók: 25 dkg darált háztartási keksz, 18 dkg margarin, 10 dkg porcukor, 1 evõkanál kókuszreszelék, rumaroma, 1 evõkanál kakaópor. A tetejére: 10 dkg tortrabevonó csoki ( nálam Tibi csoki). A krémhez: 25 dkg gesztenyepûré, 12 dkg margarin, 10 dkg porcukor, rum (vagy aroma), 1 kiskanál kókuszreszelék.Kicsit nehezen állt össze, ezért lefőzött kávét is tettem hozzá.
A darált kekszet margarinnal, cukorral, rumaromával, kókuszreszelékkel, meg a kakaóval összedolgozva félrerakjuk. A krémhez a gesztenyepûrét áttörjük, és a margarinnal, cukorral, aromával, meg a kókuszreszelékkel összegyúrjuk.A kekszmasszából 2 db 20x15 cm-es téglalapot készítünk, és a gesztenyés krémet rásimítjuk. Folpack, vagy konyharuha segítségével feltekerjük, majd két órára behûtjük. A tetejét olvasztott csokival bevonjuk. Mindig csak annyit szeleteljünk belõle, ami elfogy, a többit hûtõben tároljuk. Nagyon finom, sokáig eláll, ha marad belõle!!!
Megjegyzés: margarin helyett vajjal készítettem.
Sajnos (vagy nem?) csak ennyi maradt a két rúdból fotózásra!
|
|
Garáz József 2 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Brokkoli főzelék képhez:
A változatosság kedvéért most leves helyett főzeléket ettünk, ...
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 3 napja a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!