Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A piskótához: 8 tojássárgáját habosra keverünk 35 dkg porcukorral, apránként hozzáadunk 7 evőkanál forró vizet majd a 25 dkg lisztel elkevert 2 mokkáskanál sütőport, és a 2 kávéskanál kakaót, elkeverjük és óvatosan, hogy össze ne törjön hozzáadjuk 8 tojásfehérjéből felvert habot. Sütőpapírral bélelt tepsiben sütjük.
A krém: elkészítjük a túrós krémet 50 dkg túrót jól áttörjük, belerakjuk az egy nagy citrom reszelt héját és egy kis levet is csavarunk hozzá, majd hozzáadjuk a cukrot 5 evőkanállal és a 2 csomag vanillin cukrot a 25 dkg mascarponét, jól kikeverjük. 2,5 dl tejszínt felverünk és hozzáadjuk, 2,5 dkg zselatint kicsi vízben feloldunk és a krémhez adjuk.
A csokis krémhez 10 dkg étcsokoládét 3 evőkanál porcukrot és 1 csomag vanillin cukrot gőz fölött felolvasztunk, hozzáadjuk a 25 dkg mascarponét, összekeverjük és még hozzáadjuk a 2 dl felvert tejszínhabot és a 2,5 dkg zselatint amit kevés vízben feloldunk.
A kihűlt piskótát lapokra vágjuk és megtöltjük a lapokat, alulra a túrós krém majd a csokis krém egy újabb lap. A tetejére 10 dkg étcsokoládé kis olajjal feloldva ezzel vonjuk be a tetejét, majd a 2 dl tejszínt felverjük hozzáadunk 1/2 habfixet az oldalát bevonjuk vele és nyomózsákból díszítést nyomunk rá. A tetejére helyezzük a rudikat és a marcipán virágokat.
|
|
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Vegyes gyümölcsleves, roston sült ...
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
József csodásan néz ki ez a finom reszelt alma!- és még ...
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Almás lepény . {Saját termésű Éva almából} képhez:
József gratulálok! Nagyon finom lepényt sütöttetek! Én is...
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Palóc leves-mármegint képhez:
Már megint főztem palóc levest, és feltöltöttem sokadiknak,...
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Tojás pörkölt nokedlivel. képhez:
Kedves József! Sajnálom, hogy vizsgálatokra kell járnotok...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!