Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Az alsó torta az egy 4 tojásos vizes piskóta, 4 tojássárgáját, 4 evőkanál vízzel és 20 dkg cukorral habosra keverek, a fehérjét felverem habnak és hozzáadom a maradék 4 dkg cukrot és azzal tovább verem, majd lágyan a sárgájához keverem. Vajazott, lisztezett formába öntöm és megsütöm, ha kihűlt három korongra vágom.
A krém 1 l tejet 4 púpos evőkanál lisztel, 5-6 kanál cukorral péppé főzök. 6 evőkanál cukrot barnára pirítok, beleteszek 15 dkg vajat és összefőzöm és melegen a péphez adom. Langyosra hűtöm és megkenem vele a lapokat. A külsejét vajas krémmel bevonom
Raffaelló tésztája:25 dkg liszt, 7 dkg margarin, 4 evőkanál tej, 2 evőkanál cukor, pici só, 1 db tojás, 1 csomag szalalkáli. A szalalkálit a 4 kanál meleg tejben felfuttatjuk, összegyúrjuk, 4 lapot nyújtunk belőle és még nyers állapotban kivágunk minden lapból 2 db kerek formát ami a tortánk teteje lesz.
A krém: 0,5 dl tej, 4 evőkanál liszt, ezt felfőzzük. 20 dkg vajat kikeverünk 20 dkg porcukorral, jó habosra keverjük, majd a kihűlt krémmel elkeverjük és hozzáadunk 2 csomag vanillincukrot, 1 csomag kókuszreszeléket és ezzel töltjük meg a lapokat. Vigyázva mert nagyon törik a lap. Az oldalát bekenjük vajas krémmel, és a tetejét is finoman és vékonyan, ha megkeményedett a vajas krém akkor erre jön a marcipán.
|
|
Garáz József írta 5 órája a(z) Lebbencs leves. képhez:
Marcsi! Köszönöm szépen a Nejem nevében. A lebbencset...
Domján Mária írta 6 órája a(z) Brokkoli leves kelkáposzta csíkokkal képhez:
Micsoda kreativítás Annám és nagyon gusztusos Köszönöm ...
Domján Mária írta 6 órája a(z) Lebbencs leves. képhez:
Nagyon finom levest hoztál Józsikám köszönöm hogy ...
Garáz József 8 órája új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 11 órája a(z) Birsalmasajt. képhez:
Szépek lettek, és bizonyára finomak is. Ügyesek vagytok ...
Kőszeghy Anna 12 órája új képet töltött fel:
Domján Mária írta 13 órája a(z) Székelykáposzta képhez:
Jajj de szeretem .Köszönöm Józsikám hogy elhoztad de ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!