Finomságok Konyhája: Karamell és raffaelló (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 12995 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 12995 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 12995 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 12995 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Karamell és raffaelló

Az alsó torta az egy 4 tojásos vizes piskóta, 4 tojássárgáját, 4 evőkanál vízzel és 20 dkg cukorral habosra keverek, a fehérjét felverem habnak és hozzáadom a maradék 4 dkg cukrot és azzal tovább verem, majd lágyan a sárgájához keverem. Vajazott, lisztezett formába öntöm és megsütöm, ha kihűlt három korongra vágom.
A krém 1 l tejet 4 púpos evőkanál lisztel, 5-6 kanál cukorral péppé főzök. 6 evőkanál cukrot barnára pirítok, beleteszek 15 dkg vajat és összefőzöm és melegen a péphez adom. Langyosra hűtöm és megkenem vele a lapokat. A külsejét vajas krémmel bevonom
Raffaelló tésztája:25 dkg liszt, 7 dkg margarin, 4 evőkanál tej, 2 evőkanál cukor, pici só, 1 db tojás, 1 csomag szalalkáli. A szalalkálit a 4 kanál meleg tejben felfuttatjuk, összegyúrjuk, 4 lapot nyújtunk belőle és még nyers állapotban kivágunk minden lapból 2 db kerek formát ami a tortánk teteje lesz.
A krém: 0,5 dl tej, 4 evőkanál liszt, ezt felfőzzük. 20 dkg vajat kikeverünk 20 dkg porcukorral, jó habosra keverjük, majd a kihűlt krémmel elkeverjük és hozzáadunk 2 csomag vanillincukrot, 1 csomag kókuszreszeléket és ezzel töltjük meg a lapokat. Vigyázva mert nagyon törik a lap. Az oldalát bekenjük vajas krémmel, és a tetejét is finoman és vékonyan, ha megkeményedett a vajas krém akkor erre jön a marcipán.

grillparti saját

Látta 280 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Domján Mária üzente 8 éve

Nagyon klassz köszönöm szépen

Válasz

Ez történt a közösségben:

Garáz József írta 5 órája a(z) Lebbencs leves. képhez:

Lebbencs_leves_2194252_5741_s

Marcsi! Köszönöm szépen a Nejem nevében. A lebbencset...

Domján Mária írta 6 órája a(z) Brokkoli leves kelkáposzta csíkokkal képhez:

Brokkoli_leves_kelkaposzta_csikokkal_2194250_4652_s

Micsoda kreativítás Annám és nagyon gusztusos Köszönöm ...

Domján Mária írta 6 órája a(z) Lebbencs leves. képhez:

Lebbencs_leves_2194252_5741_s

Nagyon finom levest hoztál Józsikám köszönöm hogy ...

Garáz József 8 órája új képet töltött fel:

Lebbencs_leves_2194252_5741_s

Garáz József írta 8 órája a(z) Székelykáposzta képhez:

Szekelykaposzta-005_2194229_5343_s

Marcsi! Köszönöm szépen !Ezt én készítettem.

Garáz József írta 8 órája a(z) Birsalmasajt. képhez:

Birsalmasajt-003_2194233_2836_s

Marcsi Köszönjük szépen. Átadva.

Kőszeghy Anna írta 11 órája a(z) Birsalmasajt. képhez:

Birsalmasajt_2194230_6264_s

Szépek lettek, és bizonyára finomak is. Ügyesek vagytok ...

Kőszeghy Anna 12 órája új képet töltött fel:

Brokkoli_leves_kelkaposzta_csikokkal_2194250_4652_s

Domján Mária írta 13 órája a(z) Székelykáposzta képhez:

Szekelykaposzta-005_2194229_5343_s

Jajj de szeretem .Köszönöm Józsikám hogy elhoztad de ...

Domján Mária írta 13 órája a(z) Birsalmasajt. képhez:

Birsalmasajt-001_2194231_1507_s

Nagyon szépek puszi .

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu