Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Az alsó torta mandarinos: 10 dkg étcsokoládé, 6 tojás, 20 dkg margarin (Ráma) 35 dkg cukor, 2 cs vaníliás cukor, 20 dkg darált mogyoró, 10 dkg liszt, 1 cs. sütőpor, 2 db mandarinkonzerv, 50 dkg túró, 5 dl tejszín ( növényi) 1 dl tej, 6 db fehér lapzselatin.
egy 28 cm átmérőjű tortaformát kivajazunk és lisztezünk
A margarint habosra keverjük a 20 dkg cukorral 1 db vaníliás cukorral és a tojások sárgájával, hozzákeverjük a lereszelt csokoládét és a mogyorót és alaposan összedolgozzuk, hozzá szitájuk a sütőporral elkevert lisztet majd elkeverjük és végül hozzáadjuk a tojások felvet habját. A formába öntjük és úgy sütjük mint a piskótát.
A krém a túrót áttörjük a tejjel 15 dkg cukorral és a vaníliás cukorral. A tejszínt kemény habbá verjük és beleforgatjuk a túrós masszába. A mandarint közben lecsepegtetjük. A zselatint a leírás szerint beáztatjuk ha megpuhult kicsavarjuk és felolvasztjuk, hozzáadunk egy kevés túrókrémet majd az egészhez dolgozzuk. Beleforgatjuk a mandarinokat és utána 10 percre a hűtőbe rakjuk.
A tortánk ha kihűlt 3 korongra vágjuk, majd megtöltjük a krémmel és körbevonjuk a vajas krémmel és hűtőbe rakjuk 2 órára és utána bevonjuk a marcipánnal.
A felső torta csokoládé torta, a leírását megtaláljuk a túró és csokoládétortánál
|
|
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Palóc leves, túrós palacsinta.
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Lazac brokkolis krumplipürével képhez:
Áldott Húsvéti Ünnepeket kívánunk szeretettel. Horváth ...
Kőszeghy Anna 6 napja új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Olasz Herceg írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
ha maratt valami belölle szivessen megenném
Garáz József 2 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gulyás leves, grízes tészta sárgabarack ...
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:
József köszönöm szépen a hozzászólást!
Garáz József írta 3 hete a(z) Brokkolis tejszínes szarvacska tészta képhez:
Anna Az unokám a brokkolit szereti Így nálunk is volt már ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!