Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
4 db csirkemell filé
10 dkg bacon
20 dkg reszelt trappista sajt
1 db zöld hegyes erős paprika
1 db piros kápia paprika
2 szál újhagyma
ételízesítő
só
őrölt fehér bors
szárnyas fűszerkeverék
Előkészítés: A csirkemelleket középen szétnyitjuk,fólia között óvatosan kiklopfoljuk,sózzuk és megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel. A bacont kipirítjuk majd leszűrjük. A paprikákat és az újhagymát kis kockákra vágjuk. Összekeverjük a bacont a zöldségekkel és a reszelt trappista sajttal. Ízesítjük ételízesítővel és őrölt fehér borssal. A csirkemelleket a bacon zsírjával megkent alufóliára fektetjük,mindegyikre teszünk a töltelékből majd felgöngyöljük és szorosan a fóliába csavarjuk. A tekercseket tepsibe és/vagy sütőrácsra helyezzük és előmelegített sütőben 25-30 perc alatt megsütjük. Köretnek vajban párolt ceruzababot készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
|
|
Garáz József írta 11 órája a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
Anna! Nagyon szépen köszönöm.
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Szülinapomra készítette a Nejem. képhez:
József Isten éltessen még sokáig születésnapod ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Tepsis rablóhús. képhez:
József gratulálok ehhez a finom, különleges ételhez! Nagyon ...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 2 hete új képet töltött fel:
Garáz József írta 2 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Anna Köszönöm szépen az érdeklődésed.Hát nem igazán...
Garáz József írta 2 hete a(z) Fügesajt. képhez:
Anna! Köszönjük szépen. Mi sok fajta gyümölcsből készítettünk ...
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Fügesajt. képhez:
József ehhez a finomsághoz is csak gratulálni tudok! Ügyesek...
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
József finom lekvárt főztetek, nekem is az egyik nagy ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!