Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
A csirke sütéséhez:
4 db csirkemell filé
só
szárnyas fűszerkeverék
étolaj
finom liszt
A gombamártáshoz:
40 dkg gomba
10 dkg füstölt szalonna
2 dl tejföl
2 kanál finom liszt
2 fej vöröshagyma
só
őrölt bors
1 mk. pirospaprika
Elkészítés: A csirkemellet szeletekre vágjuk,egy kicsit kiklopfoljuk,sózzuk,megszórjuk szárnyas fűszerrel. A hússzeleteket lisztezzük és kevés olajon átsütjük.
A gombamártáshoz a gombát megmossuk és felszeleteljük. A hagymát és a szalonnát apróra vágjuk.
A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát. Rátesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk, rászórjuk a paprikát 10-15 percet pároljuk majd a liszttel és egy kevés vízzel elkevert tejföllel behabarjuk. Egy két percet forrni hagyjuk majd levesszük a tűzről. Spagettit készítettem mellé köretnek.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
|
|
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
Szotojka Tipi Kurós Olasz írta 2 hete itt:
vanaki nem akar meg hivni egy fincsi ebédre naon éhes vok
Kőszeghy Anna írta 3 hete itt:
Köszönöm, hogy KLUB tag- társ lehettem veletek!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!