Finomságok Konyhája: Sahh szeletek (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13015 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13015 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13015 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13015 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Sahh szeletek

Piskota:8 tojas,45 dkg cukor,10 kanal viz,30 dkg liszt egy csomag sutopor.Meg egy ugyan anyi adag kell a kakaos piskotahoz,csak abban teszunk kakaot is.A tojjas sargakat kikeverjuk 30 dkg cukoral,10 kanal vizzel,30 dkg lisztel es a sutoporal. A tojas feherjet kemeny habba verjuk 15 dkg cukoral es osze keverjuk a ket maszat es meg sutjuk. Ugyan igy keszitjuk el a masik piskotat is csak ahoz adunk kakaoport.Nagyobb tep siben sutjuk.Miutan kihult a ket piskotat ossze ragasztjuk lekvaral,es 10 savra vagjuk hosszaban.Szuksegunk van 5 nagyobb ostyalapra.Krem:3 vanilia pudingot megfozni 12 kanal cukoral,8 dl tejjel,es 25 dkg rama margarinal.Hagyuk hogy langyosra huljon es 5 reszre osztjuk.Az 5 stya lapokat le kenjuk kremmel es egy picit hagyuk puhulni.Veszunk egy savott a piskotabol,es 3 unyival beljebb a szeltol,ra fektetjuk,es le kenjuk lekvaral es helyezel meg egy savot az elozo savra.Konyha ruha segtsegevel jol szorosan osze tekerju.Valami foliaval takarjuk le ne szaradjanak.Igy kell dolgozni mid az 5 ostya lappal.

Látta 425 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

szanto hajnalka üzente 11 éve

Koszonom nagyon szepen lanyok

Válasz

szanto hajnalka üzente 11 éve

Eva!!Be lehet tenni egy zacskoba es ugy nem szarad,vagy valami foliaba csavarod

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nagyon szép süti!
Gratulálok,szép munka!

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 11 éve

Hajni nagyon mutatós és finom sütit készítettél!
Tetszik a recepted, gratulálok!!!

Válasz

burger eva üzente 11 éve

Az ostyalap meddig marad puhán????1-2 nap után nem keményedik vissza??

Válasz

szanto hajnalka üzente 11 éve

Koszonom szepen Marcsikam!Nekem is a kedvenc sutim!

Válasz

Domján Mária üzente 11 éve

Hajnikám nagyon tetszik a süteményed Gratulálok nagyon szép szeletek elvenném az egyiket Köszönöm szépen a receptet Puszi

Válasz

Ez történt a közösségben:

Garáz József 4 napja új képet töltött fel:

Tepsis_rablohus-006_2199426_4659_s

Garáz József írta 6 napja a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:

Megkecdtuk_a_szilvalekvar_fozesat_2199278_7635_s

Anna Köszönöm szépen az érdeklődésed.Hát nem igazán...

Garáz József írta 6 napja a(z) Fügesajt. képhez:

Fugesajt_2199360_5171_s

Anna! Köszönjük szépen. Mi sok fajta gyümölcsből készítettünk ...

Kőszeghy Anna 6 napja új képet töltött fel:

Kelkaposzta_fozelek_csirkeporkolttelu-001_2199382_1918_s

Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Fügesajt. képhez:

Fugesajt_2199360_5171_s

József ehhez a finomsághoz is csak gratulálni tudok! Ügyesek...

Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:

Megkecdtuk_a_szilvalekvar_fozesat_2199278_7635_s

József finom lekvárt főztetek, nekem is az egyik nagy ...

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Fugesajt_2199360_5171_s

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Megkecdtuk_a_szilvalekvar_fozesat_2199278_7635_s

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Brokkoli krémleves pirított kenyér ...

Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Paradicsomos káposzta, főtt tojás.

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu