Finomságok Konyhája: Sahh szeletek (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2142 fő
  • Képek - 13007 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Sahh szeletek

Piskota:8 tojas,45 dkg cukor,10 kanal viz,30 dkg liszt egy csomag sutopor.Meg egy ugyan anyi adag kell a kakaos piskotahoz,csak abban teszunk kakaot is.A tojjas sargakat kikeverjuk 30 dkg cukoral,10 kanal vizzel,30 dkg lisztel es a sutoporal. A tojas feherjet kemeny habba verjuk 15 dkg cukoral es osze keverjuk a ket maszat es meg sutjuk. Ugyan igy keszitjuk el a masik piskotat is csak ahoz adunk kakaoport.Nagyobb tep siben sutjuk.Miutan kihult a ket piskotat ossze ragasztjuk lekvaral,es 10 savra vagjuk hosszaban.Szuksegunk van 5 nagyobb ostyalapra.Krem:3 vanilia pudingot megfozni 12 kanal cukoral,8 dl tejjel,es 25 dkg rama margarinal.Hagyuk hogy langyosra huljon es 5 reszre osztjuk.Az 5 stya lapokat le kenjuk kremmel es egy picit hagyuk puhulni.Veszunk egy savott a piskotabol,es 3 unyival beljebb a szeltol,ra fektetjuk,es le kenjuk lekvaral es helyezel meg egy savot az elozo savra.Konyha ruha segtsegevel jol szorosan osze tekerju.Valami foliaval takarjuk le ne szaradjanak.Igy kell dolgozni mid az 5 ostya lappal.

Látta 419 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

szanto hajnalka üzente 10 éve

Koszonom nagyon szepen lanyok

Válasz

szanto hajnalka üzente 10 éve

Eva!!Be lehet tenni egy zacskoba es ugy nem szarad,vagy valami foliaba csavarod

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 10 éve

Nagyon szép süti!
Gratulálok,szép munka!

Válasz

Kőszeghy Anna üzente 10 éve

Hajni nagyon mutatós és finom sütit készítettél!
Tetszik a recepted, gratulálok!!!

Válasz

burger eva üzente 10 éve

Az ostyalap meddig marad puhán????1-2 nap után nem keményedik vissza??

Válasz

szanto hajnalka üzente 10 éve

Koszonom szepen Marcsikam!Nekem is a kedvenc sutim!

Válasz

Domján Mária üzente 10 éve

Hajnikám nagyon tetszik a süteményed Gratulálok nagyon szép szeletek elvenném az egyiket Köszönöm szépen a receptet Puszi

Válasz

Ez történt a közösségben:

Garáz József írta 1 hete a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:

Telre_is_gondolunk_reszet_alma_eltevese__2198726_9649_s

Anna! Köszönjük szépen. Már tudod hogy ez igazi . Nem kell ...

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Vegyes gyümölcsleves, roston sült ...

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:

Telre_is_gondolunk_reszet_alma_eltevese__2198726_9649_s

József csodásan néz ki ez a finom reszelt alma!- és még ...

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Almás lepény . {Saját termésű Éva almából} képhez:

Almas_lepeny__sajat_termesu_eva_almabol_2198672_1002_s

József gratulálok! Nagyon finom lepényt sütöttetek! Én is...

Garáz József 1 hete új képet töltött fel:

Telre_is_gondolunk_reszet_alma_eltevese__2198726_9649_s

Garáz József 2 hete új képet töltött fel:

Piritott_tarhonya_leves-008_2198680_5173_s

Garáz József 2 hete új képet töltött fel:

Almas_lepeny__sajat_termesu_eva_almabol_2198672_1002_s

Garáz József 2 hete új képet töltött fel:

Kaposztashus_2198661_5277_s

Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Palóc leves-mármegint képhez:

Paloc_levesmarmegint_2198632_3567_s

Már megint főztem palóc levest, és feltöltöttem sokadiknak,...

Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:

Paloc_levesmarmegint_2198632_3567_s

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu