Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Piskota:8 tojas,45 dkg cukor,10 kanal viz,30 dkg liszt egy csomag sutopor.Meg egy ugyan anyi adag kell a kakaos piskotahoz,csak abban teszunk kakaot is.A tojjas sargakat kikeverjuk 30 dkg cukoral,10 kanal vizzel,30 dkg lisztel es a sutoporal. A tojas feherjet kemeny habba verjuk 15 dkg cukoral es osze keverjuk a ket maszat es meg sutjuk. Ugyan igy keszitjuk el a masik piskotat is csak ahoz adunk kakaoport.Nagyobb tep siben sutjuk.Miutan kihult a ket piskotat ossze ragasztjuk lekvaral,es 10 savra vagjuk hosszaban.Szuksegunk van 5 nagyobb ostyalapra.Krem:3 vanilia pudingot megfozni 12 kanal cukoral,8 dl tejjel,es 25 dkg rama margarinal.Hagyuk hogy langyosra huljon es 5 reszre osztjuk.Az 5 stya lapokat le kenjuk kremmel es egy picit hagyuk puhulni.Veszunk egy savott a piskotabol,es 3 unyival beljebb a szeltol,ra fektetjuk,es le kenjuk lekvaral es helyezel meg egy savot az elozo savra.Konyha ruha segtsegevel jol szorosan osze tekerju.Valami foliaval takarjuk le ne szaradjanak.Igy kell dolgozni mid az 5 ostya lappal.
|
|
Garáz József írta 1 hete a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
Anna! Köszönjük szépen. Már tudod hogy ez igazi . Nem kell ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Vegyes gyümölcsleves, roston sült ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
József csodásan néz ki ez a finom reszelt alma!- és még ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Almás lepény . {Saját termésű Éva almából} képhez:
József gratulálok! Nagyon finom lepényt sütöttetek! Én is...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 2 hete új képet töltött fel:
Garáz József 2 hete új képet töltött fel:
Garáz József 2 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Palóc leves-mármegint képhez:
Már megint főztem palóc levest, és feltöltöttem sokadiknak,...
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!