Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A piskótához
5 db tojás
25 dkg porcukor
5 ek víz (forró)
18 dkg finomliszt
1 ek cukrozatlan kakaópor
1 csipet só
A pudingos krémhez
2 tasak vaníliás pudingpor
1 evőkanál finomliszt
1 csomag vaníliás cukor
7 dl tej
25 dkg margarin
25 dkg porcukor
420 g őszibarack konzerv
A tetejére
200 g háztartási keksz (kocka alakú)
0.5 dl feketekávé
0.5 l hulala
10 dkg tortabevonó
A piskótáját már előző nap megsüthetjük a szokásos módszerrel egy 32x20 cm-es tepsiben.
2.Másnap a pudingporral, a liszttel, a tejjel és a vaníliás cukorral kemény pudingot főzünk, és kirakjuk hűlni.
3.A margarint kikeverjük a porcukorral.
4.A barackokat kicsi kockákra vágjuk.
5.Amikor a puding kihűlt, akkor mindet összekeverünk, és rásimítjuk a barna piskótára. Kirakjuk a tetejét a kekszekkel, és lekenjük a kávéval.
6.Felverjük a tejszínt, és rásimíjuk a kávés kekszre, és mehet éjszakára a hűtőbe.
7.Másnap egy kis csokit olvasztunk fel, és kidíszítjük a tetejét. Fontos, hogy egy éjszakát álljon, hogy a keksz megpuhuljon, és összeérjenek az ízek. Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
Garáz József írta 1 hete a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
Anna! Köszönjük szépen. Már tudod hogy ez igazi . Nem kell ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Vegyes gyümölcsleves, roston sült ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Télre is gondolunk. Reszet alma eltevése . képhez:
József csodásan néz ki ez a finom reszelt alma!- és még ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Almás lepény . {Saját termésű Éva almából} képhez:
József gratulálok! Nagyon finom lepényt sütöttetek! Én is...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 2 hete új képet töltött fel:
Garáz József 2 hete új képet töltött fel:
Garáz József 2 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Palóc leves-mármegint képhez:
Már megint főztem palóc levest, és feltöltöttem sokadiknak,...
Kőszeghy Anna 2 hete új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!