Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
50 dkg liszt, 25 dkg langyos, áttört főttkrumpli (2 nagyobbacska db.) , 3- 3,5 dkg friss élesztő, 1 teáskanál só, csipetnyi cukor, 2 púpos evőkanál joghurt(én görög joghurtot használtam), langyos víz, olaj a kisütéshez. Tetejére tejföl, reszelt sajt, fokhagyma, só ízlés szerint.
A lisztet egy tálba tettem, elkevertem a főtt krumplival, a sóval, a joghurttal és a kb. 1 dl langyos vízben csipetnyi cukorral felfuttatott élesztővel. Az egészet sima, puha tésztává dagasztottam (ha szükséges, még öntsünk hozzá kevés langyos vizet). Meleg helyen letakarva duplájára kelesztettem. A megkelt tésztát lisztezett gyúródeszkára borítottam és ujjnyi vastagra nyújtottam. Darabokat szaggattam belőle, amiket kézzel óvatosan széthúzogattam úgy, hogy a tészta ne szakadjon el, aztán forró olajban kisütöttem, majd a lángosokat papírtörlőre szedve lecsepegtettem.
|
|
Kőszeghy Anna írta 12 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Paradicsom leves, pirított kenyérkockával, ...
Kőszeghy Anna 12 órája új képet töltött fel:
szanto hajnalka írta 1 napja a(z) Szavarin képhez:
Nagyon fincsi ez a suti!Meg nem keszitetem de mar ra ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Szavarin képhez:
Éva köszönöm szépen! Még nem ettem ilyen sütit, de ...
szanto hajnalka írta 2 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Koszonom Annacskam a szep szavakat!Probalkozom ...
burger eva 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Szia Hajnikám! Nézegettem a sütis galériádat, és a benne ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!