Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
A sodóhoz: 1 l tej, 2 db tojás, 3 db tojásfehérje, 1 csomag vaníliás pudingpor, 20 dkg cukor, 1 csomag vaníliás cukor
A sodóhoz a tejet feltesszük forrni, tojásokat kettéválasztjuk. A sárgájához hozzáadjuk a cukor 2/3 részét, a pudingport és a vaníliás cukrot, kevés tejjel simára keverjük. Ha a tej elkezd forrni hőkiegyenlítéssel hozzáadjuk a tojásos keveréket és készre főzzük. A tojásfehérjét a maradék cukorral habbá verjük és beleforgatjuk a forró pudingot.
Az aranygaluskát a sütőből kivéve 10 percig pihentetjük, majd szétszedve tányérra halmozzuk, és a sodóval leöntjük.
|
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!