Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Recept:A gombocokhoz valok:fel kg daralt hus,aprora vagott kis fej hagyma,aprora vagott fris zold petrezselem,1 tojas,pirospaprika,so,etelizesito es 1-2 kanal olaj. A leveshez valok:kiseb fej hagyma,4-5 szal sargarepa,2-3 petrezselyem,zeller,1 paprika,1 paradicsom,aprora vagott petrezselyem zold es leostyan,tejfol,2-3 kanal savanyo kaposzta leve a savanyitashoz{nalunk van a neve Bors porban es en abbol szoktam keveset tenni} A hus maszat jol osze keverjuk es gombocokat formalunk es egy talcara rakjuk.A leveshez a zoldcsegeke apro kockakra vagjuk (en le reszelek minden,nagyob lyuku reszelon)es fonni teszem. Mikor puhultak a zolcsegek,a levesben belle teszem a gombocokat es a folvagot paradicsomot,kozbe izesitem a levest.Mikor meg van fove a leves hozza adom az aprora vagot zold petrezselymet es leostyant.A vegen savanyitom.Evesnel mindenki tesz tejfolt izles szerint.
|
|
Garáz József írta 1 napja a(z) Érika birsalma. képhez:
Anna ! Nagyon vigyázz magadra csak szép lassan sétáljál mert...
Garáz József írta 1 napja a(z) A nejem készítette a szülinapi tortámat. képhez:
Anna! Nagyon szépen köszönöm . Igen most is ...
Kőszeghy Anna 4 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Érika birsalma. képhez:
József úgy látom kompótot is készítettetek ebből a finom ...
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) A nejem készítette a szülinapi tortámat. képhez:
József utólag is boldog születésnapot kívánok! ...
burger eva írta 5 napja a(z) Érika birsalma. képhez:
Igen.Ronggyal szoktuk ledörzsolni a barnás szöszt.
Garáz József írta 1 hete a(z) A nejem készítette a szülinapi tortámat. képhez:
Évi!Nagyon szépen köszönöm. Nekem volt. De fent írtam is ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!