Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
fél kg csontos disznóhús
4 - 5 közepes sárgarépa
2 - 3 közepes petrezselyem
1 kisebb zeller
fél fej friss káposzta
fél doboz zöldborsó
fél doboz zoldbab
3 krumpli
1 dl paradicsomlé
1 hagyma
só
bors
2 evőkanál olaj
fél kávéskanál citromsó
1 szál lestyánzöld
Elkészítés:
A disznóhúst kb. 3 l hideg vízben, sóval főni tettem. Amikor felfőtt a habját leszedtem, és lassú tüzön puhulni hagytam. Amíg a hús főtt, meghámoztam a zöldséget(hagyma, sárgarépa, petrezselyem, krumpli), megmostam, és a káposztával együtt kisebb kockákra vágtam. Amikor a hús megpuhult kivettem a levéből, és hideg vízbe tettem, hogy meg ne barnuljon. A felkockázott zöldséget beletettem a húslébe, megsóztam, borsoztam, és puhára főztem. Amikor a zöldség is megpuhult a húst leszedtem a csontról, szintén kockákra vágtam(amennyire lehetett), és visszaraktam a levesbe, ugyanakkor hozzáadtam a krumplit, a borsót és a zoldbabot, ezekkel csak éppen még egy kicsit összefőztem, hogy ne máljanak szét. A paradicsomlevet az olajon egy kicsit megpirítottam, és szintén a leveshez adtam, mert szép színt ad neki. Végül citromsóval savanyítottam, és a tetejére apróra vágott lestyánt szórtam.
|
|
Kőszeghy Anna írta 12 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Paradicsom leves, pirított kenyérkockával, ...
Kőszeghy Anna 12 órája új képet töltött fel:
szanto hajnalka írta 1 napja a(z) Szavarin képhez:
Nagyon fincsi ez a suti!Meg nem keszitetem de mar ra ...
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Szavarin képhez:
Éva köszönöm szépen! Még nem ettem ilyen sütit, de ...
szanto hajnalka írta 2 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Koszonom Annacskam a szep szavakat!Probalkozom ...
burger eva 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Ludlab tekercs! képhez:
Szia Hajnikám! Nézegettem a sütis galériádat, és a benne ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!