Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Domján Mária
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
2 tojás
30 dkg cukor
10 margarin
30 dkg liszt
2 sütőpor
3 dl tejföl
1 csomag mézeskalács-fűszerkeverékpor
kandírozott gyümölcsdarabkák kb:15dkg /bármilyen lehet, narancs, citrom.../
10 dkg durvára vágott dió és mazsola
10 dkg csoki
Elkészítés:
Fogsz egy nagyobb edényt, ebbe beletöröd a tojást, a cukrot, a margarint a tejfölt meg a mézeskalács fűszerkeveréket. Robotgéppel jó alaposan elkevered, de úgy, hogy az egész egy színű és állagú legyen.Ha ez megvan, akkor tedd bele a sütőporral elkevert lisztet.Ehhez is használj még robotgépet, majd ezután tedd bele a kandírozott gyümölcsdarabkákat, a diót és mazsolát,és kb.fél tábla csokit/5dkg/ tördelj bele.Készíts elő 2 őzgerinc formát, béleld ki sütőpapírral, majd öntsd bele a tésztát. Előmelegített sütőben megsütjük,elég sok idő kell neki, én a legkisebb fokozaton 60 percig szoktam sütni.Nagyon finom,aki igazán szereti a mézeset, annak ízleni fog!
|
|
Kőszeghy Anna írta 1 napja a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
Marcsikám köszönöm a hozzászólást! Örülök, hogy...
Domján Mária írta 1 napja a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
Úgy látszik mintha összebeszéltünk volna ...
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Túrós palacsinta Annától képhez:
Megkívántam Józseftől! Bármilyen töltelékkel szeretjük,...
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 napja a(z) Sóskaszósz sült csirkecombbal képhez:
Végre itt a sóska szezon!!! Már alig vártuk, mert egészséges...
Kőszeghy Anna 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Zöldborsó leves, sváb pecsenye, párolt...
Kőszeghy Anna írta 4 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Brokkoli krémleves, túrós palacsinta.
Garáz József írta 5 napja a(z) Babgulyás lóbabbal. képhez:
Anna! A fehér babból jobban ízlik. De most Nellike ilyenből ...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Madársaláta és jégsaláta képhez:
Nagyon szeretjük a salátákat mindenféle salátából. Ez a...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!