Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:
Sárga tészta:
5 tojás fehérje
15dkg cukor
20dkg kókuszreszelék
2 evk. rétes liszt
fel csomag sütőpor
fél citrom leve
Barna tészta:
5 tojás fehérje
15 dkg cukor
15 dkg darált dió
3 evk. kakaópór
2 evk. rétes liszt
fél csomag sütőpor
Krém:
10 tojás sárgája
1 csomag vaníliás cukor
20 dkg cukor
1 vaníliás pudingpor
3 dl tej
1 margarin
Elkészítés:
Az 5 tojás fehérjét 15 dkg cukorral kemény habbá verem.15dkg kókuszt elkeverek 2 evk. rétes lisztel és fél csomag sütőporral,majd beleforgatom a habba,és bele facsarom fél citrom levét is.A tésztát előmelegített sütőben 180 fokon kb 15 perc alatt megsütöm.A barna tésztához 5 tojás fehérjét 15 dkg cukorral kemény habbá verek.15dkg darált diót összekeverek 3 evk.keserű kakaóporral, 2 evk.rétes lisztel ,fél csomag sütőporral majd a habba forgatom.A sárga tésztához hasonlóan sütöm meg.A krémhez 10 tojás sárgáját kikeverek 1 vaníliás cukorral és 20 dkg cukorral.Hozzá adok 1 csomag főzéssel készítendő vaníliás pudingport meg 3 dl tejet,és sűrűre főzöm.A tűzről levéve egy kicsit hűlni hagyom,majd apránként belekeverek 25 dkg margarint.Végül a sárga tésztát megkenem a krém 3/4 részével,majd befedem a barna tésztával, és elsimítom rajta a maradék krémet.Én itt tejszínnel bevontam a süteményt,mert akinek készítettem,ez volt a kérése.Nagyon finom,ízletes.
|
|
Kőszeghy Anna írta 3 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...
Garáz József írta 7 órája a(z) Almássüti. képhez:
Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...
Kőszeghy Anna írta 21 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.
Kőszeghy Anna írta 21 órája a(z) Almássüti. képhez:
József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 4 napja új képet töltött fel:
Garáz József 5 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Almás-birsalma leves, pirított máj krumplipürével.
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Vadlazac tejszínes gombamártással képhez:
Marcsikám köszönöm a hozzászólást! Remélem jól ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!