Finomságok Konyhája: Erdélyi Raffaello (kép)

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13034 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13034 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13034 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 2139 fő
  • Képek - 13034 db
  • Videók - 2516 db
  • Blogbejegyzések - 2482 db
  • Fórumtémák - 59 db
  • Linkek - 204 db

Üdvözlettel,

Finomságok konyhája vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Erdélyi Raffaello

Hozzávalók:
Sárga tészta:
5 tojás fehérje
15dkg cukor
20dkg kókuszreszelék
2 evk. rétes liszt
fel csomag sütőpor
fél citrom leve

Barna tészta:
5 tojás fehérje
15 dkg cukor
15 dkg darált dió
3 evk. kakaópór
2 evk. rétes liszt
fél csomag sütőpor

Krém:
10 tojás sárgája
1 csomag vaníliás cukor
20 dkg cukor
1 vaníliás pudingpor
3 dl tej
1 margarin
Elkészítés:
Az 5 tojás fehérjét 15 dkg cukorral kemény habbá verem.15dkg kókuszt elkeverek 2 evk. rétes lisztel és fél csomag sütőporral,majd beleforgatom a habba,és bele facsarom fél citrom levét is.A tésztát előmelegített sütőben 180 fokon kb 15 perc alatt megsütöm.A barna tésztához 5 tojás fehérjét 15 dkg cukorral kemény habbá verek.15dkg darált diót összekeverek 3 evk.keserű kakaóporral, 2 evk.rétes lisztel ,fél csomag sütőporral majd a habba forgatom.A sárga tésztához hasonlóan sütöm meg.A krémhez 10 tojás sárgáját kikeverek 1 vaníliás cukorral és 20 dkg cukorral.Hozzá adok 1 csomag főzéssel készítendő vaníliás pudingport meg 3 dl tejet,és sűrűre főzöm.A tűzről levéve egy kicsit hűlni hagyom,majd apránként belekeverek 25 dkg margarint.Végül a sárga tésztát megkenem a krém 3/4 részével,majd befedem a barna tésztával, és elsimítom rajta a maradék krémet.Én itt tejszínnel bevontam a süteményt,mert akinek készítettem,ez volt a kérése.Nagyon finom,ízletes.

Látta 1464 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Friedlné Évi üzente 11 éve

nagyon mutatós finomság!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Nagyon jo recept,koszonom!

Válasz

Szalai Antalné üzente 11 éve

Nagyon jó!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Most is gyönyörű, én egyszer már sütöttem csak nem igy tortaformának és nagyon finom!

Válasz

Apáti Nikoletta üzente 11 éve

Ágika nagyon szépek a süteményeid és biztosan olyan finom is amilyen szép és kérnék tőled 1 tanácsot szerinted húsvétra milyen süteményt süssek?? üdv Niki

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Ágikánk nagyon hiányzik a klubból.
Már írtam neki levelet is,de sajnos nem válaszolt.
Csodásak a sütii és a tortái is.
Edit.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Ez nem semmi! Gratulálok!

Válasz

Soós Jolán üzente 13 éve

Kedves Ági!Gratulálok az egész galériához!Nagyon sok szép finomságot láttam!Köszi szépen!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Hát ezekre már nincsenek szavak!!
Remekmű!!!
Köszi Ágikám.
Puszi:Edit.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Kőszeghy Anna írta 3 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Gyümölcs leves, rakott krumpli, nekem ...

Garáz József írta 7 órája a(z) Almássüti. képhez:

Almassuti-001_2195068_3027_s

Anna! Köszönöm szépen a Nejem és Nellike nevében. ...

Kőszeghy Anna írta 21 órája a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Tejszínes brokkoli főzelék főtt tojással.

Kőszeghy Anna írta 21 órája a(z) Almássüti. képhez:

Almassuti-001_2195068_3027_s

József az egyik kedvencemet hoztad! Szépek, és finomak ...

Garáz József 4 napja új képet töltött fel:

Csirke_raguleves-004_2195086_3537_s

Garáz József 4 napja új képet töltött fel:

Almas_suti-007_2195085_8867_s

Garáz József 4 napja új képet töltött fel:

Sult_birsalma_szeletek_2195084_3575_s

Garáz József 5 napja új képet töltött fel:

Almassuti-001_2195068_3027_s

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:

A mai ebédünk: Almás-birsalma leves, pirított máj krumplipürével.

Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Vadlazac tejszínes gombamártással képhez:

Vadlazac_tejszines_gombamartassal_2194939_5723_s

Marcsikám köszönöm a hozzászólást! Remélem jól ...

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu