Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók a sárga piskótához:(1 lap)
2 egész tojás
12 dkg kristálycukor
8 ek. finomliszt
2 ek. víz
1/2 csg. sütőpor
Barna laphoz(2 lap):
2 egész tojás
12 dkg kristálycukor
2 ek. víz
6 dkg finomliszt
2 dkg kakaópor
1/2 sütőpor
Akrémhez:
1/2 liter tej
6. ek. liszt
1 vaníliás cukor
25 dkg margarin
20 dkg porcukor
2 ek. kakaópor
5 dkg csokoládé
A díszítéshez:
5 dkg tortadara
elkészítése:
A tojásokat,cokrot,vízet elektromos habverővel habosra keverjük,majd hozzá keverjük a sütőporral elkevert lisztet.
Szikikonos sütőpapírral fedett tepsiben ,180 fokra melegített sütőben megsütjük.
A barna lapoknál is így járunk el.
A krém készítése:
A tejet a liszttel,cukrokkal csomómentesre keverjük és sűrűre
felfőzzük,a végén hozzá keverjük a kakaóport és a darabokra tördelt
csokoládét.
Kihűtjük és a margarinnal habosra keverjük.
A lapokat betöltjük úgy,hogy a tetejére is hagyjunk belőle.
Tortadarával megszórjuk a sütemény tetejét.
|
|
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
Garáz József írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
Anna Köszönöm szépen az érdeklődésed.Hát nem igazán...
Garáz József írta 1 hete a(z) Fügesajt. képhez:
Anna! Köszönjük szépen. Mi sok fajta gyümölcsből készítettünk ...
Kőszeghy Anna 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Fügesajt. képhez:
József ehhez a finomsághoz is csak gratulálni tudok! Ügyesek...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Megkecdtük a szilvalekvár főzésát. képhez:
József finom lekvárt főztetek, nekem is az egyik nagy ...
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Garáz József 1 hete új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 2 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Brokkoli krémleves pirított kenyér ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Karamell rétegen sült szilvás sütemény
Bécsi kocka
Citromos linzer
Citrom- és kakaókrémes sütemény