Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés

Hozzávalók: 1 malac (mintegy 3 kg-os), 15 dkg zsír, 30 dkg füstölt szalonna, 10 dkg csemege kukoricaszem, 10 dkg karfiol, 5 dkg hagyma, fél kg fejeskáposzta, 10 dkg gyökér, 10 dkg répa, 10 dkg gomba, 3 g őrölt bors, 1 g majoranna, 5 tojás, 10 dkg só.
Elkészítés: A malacot előkészítjük a sütéshez, eltávolítjuk a bordacsontokat és belül megsózzuk. Kisütjük a kockákra vágott füstölt szalonnát, hozzáadni a finomra vágott hagymát, a zöldségeket és a belsőségeket, majd együtt megpárolni. Fűszerezzük, hozzáadjuk a nyers tojásokat és a beletöltjük a hasüregbe. Bevarrni, megöntözni sörrel és ropogósra sütni.
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 4 hete itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Szilveszteri bólé
Szilveszteri sajttorta
Mustáros lencsesaláta
Virslis lencseleves