Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Egy szárnyasból készült ételt készítünk, ami nem más, mint a Tanyasi kakaspaprikás kapros túrós csuszával és tejfölös, sajtos galuskával. Egy megtisztított, előkészített egész kakast részeire bontunk. Először a combját, majd a szárnyát vágjuk le, és mindkettőt megfelezzük. Ezt követően tovább daraboljuk. A paprikásunkban tehát lesz egy szárny, egy alsó comb, egy felső comb, a csontos mell, több részre vágva, láb, zúza és here. Elkészítjük az alapot: agy a tanyasi kakaspaprikáshoz illő zománcozott lábosba olajat öntünk, összevágjuk a vöröshagymát, a paradicsomot, a zöldpaprikát, a fokhagymát és megpirítjuk az olajon. Ezután jöhet a Szegedi őrölt pirospaprika. Kevés kevergetés után felöntjük vízzel, és beletesszük a feldarabolt kakast. Fedő alatt kb. 2 óráig főzzük. Köretként kapros túrós csuszát és sajtos tejfölös galuskát készítünk. Miután megfőtt a paprikás, habarásként tejfölbe elkevert lisztet, vagy keményítőt adunk hozzá. A habarást elkeverjük és összeforraljuk, majd tálalhatunk is. Jó étvágyat kívánunk.
Hozzávalók 4 személyre:
|
|
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 4 napja itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
burger eva 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 4 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 4 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 4 hete új képet töltött fel:
Domján Mária írta 1 hónapja a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
ALMÁS SAJTOS JÉRCEMELL
DESSZERT KOMPOZÍCIÓ