Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Egy ízletes ebéd méltó befejezése lehet a következő Desszert kompozíció (Habos-mákos palacsinta meggymártással, Szatymazi túrós lepény baracklekvárral, Túrógombóc, hideg desszert). Nevezhetjük sült fagylaltnak is. Egy-egy serpenyőben meggymártást, házi baracklekvárt forrósítunk fel. A meggymártáshoz Baleys-t öntünk, a baracklekvárhoz pedig barackpálinkát. Mindkettőt összekeverjük. Majd egy nagy lapostányért választunk, hogy jól mutassanak a különböző finomságok. Ízlésesen elhelyezzük rajta a Szatymazi túrós lepényt, a Túrógombócot, Habos-mákos palacsintát és a hideg desszertet. A Túrógombócot megszórjuk pirított zsemlemorzsával, teszünk rá tejfölt, és porcukrot. A palacsintára meggymártást, a túrós lepényre a baracklekvárt locsolunk. Díszítésként friss gyümölcsöket darabolunk össze, és elhelyezzük a tányéron (őszibarack, eper, koktélcseresznye). Jó étvágyat kívánunk!
|
|
Garáz József 43 perce új képet töltött fel:
Garáz József 43 perce új képet töltött fel:
Garáz József 21 órája új képet töltött fel:
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Garáz József írta 2 napja a(z) Tejfölös gombás csírkemel szeletek. képhez:
Anna Köszönöm szépen a nevükben .
Garáz József írta 2 napja a(z) vári pulykamell vegyes zöldségekkel képhez:
Nagyon finom étel készítettél.
Kőszeghy Anna írta 3 napja a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: Zöldség leves ABC tésztával, bakonyi...
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) vári pulykamell vegyes zöldségekkel képhez:
Óvári pulykamell vegyes zöldségekkel. ...
Kőszeghy Anna 5 napja új képet töltött fel:
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
ALMÁS SAJTOS JÉRCEMELL
TANYASI KAKASPAPRIKÁS