Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Egy ízletes ebéd méltó befejezése lehet a következő Desszert kompozíció (Habos-mákos palacsinta meggymártással, Szatymazi túrós lepény baracklekvárral, Túrógombóc, hideg desszert). Nevezhetjük sült fagylaltnak is. Egy-egy serpenyőben meggymártást, házi baracklekvárt forrósítunk fel. A meggymártáshoz Baleys-t öntünk, a baracklekvárhoz pedig barackpálinkát. Mindkettőt összekeverjük. Majd egy nagy lapostányért választunk, hogy jól mutassanak a különböző finomságok. Ízlésesen elhelyezzük rajta a Szatymazi túrós lepényt, a Túrógombócot, Habos-mákos palacsintát és a hideg desszertet. A Túrógombócot megszórjuk pirított zsemlemorzsával, teszünk rá tejfölt, és porcukrot. A palacsintára meggymártást, a túrós lepényre a baracklekvárt locsolunk. Díszítésként friss gyümölcsöket darabolunk össze, és elhelyezzük a tányéron (őszibarack, eper, koktélcseresznye). Jó étvágyat kívánunk!
|
|
|
Kőszeghy Anna írta 4 napja itt:
Búcsúzunk a KLUB tagjaitól. Kérlek tartsatok meg emlékezetetekben! Anna ( Anikó)
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Ősz képhez:
Búcsúzunk a Klub tagoktól! Kérlek benneteket tartsatok...
burger eva 2 hete új képet töltött fel:
burger eva 3 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 4 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 4 hete új képet töltött fel:
Domján Mária 4 hete új képet töltött fel:
Domján Mária írta 4 hete a(z) Kelkáposzta főzelék csirkepörkölttelű képhez:
Nagyon gusztusos és finom ételt kaptunk Tőled Annám ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
ALMÁS SAJTOS JÉRCEMELL
TANYASI KAKASPAPRIKÁS