Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Finomságok Konyhája közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Finomságok konyhája vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Az almás sajtos jércemell petrezselymes burgonyával elkészítési módja a következőképpen történik. Szükség van jércemellre, gyümölcsökre (alma, kiwi, mandarin), reszelt sajtra. A köret petrezselymes burgonya lesz. Első ízben a jércemellet egyenletes (sem túl vastag, sem túl vékony) szeletekre felszeleteljük. A szeletek mindkét oldalát megsózzuk, majd felmelegített olajban elősütjük. Az elősütés következtében egy kéreg képződik a húson, és az ízek benne maradnak. Ezután csőbe sütve fogjuk elkészíteni az ételünket. Az egész almát egy csumázó segítségével kicsumázzuk, majd hámozás nélkül vékony szeletekre daraboljuk. A kiwit meghámozzuk, és szintén karikára szeljük. A mandarint héjastul vágjuk vékony karikákra. Miután elősütöttük a húst, egy tűzálló tányérra, tálba helyezzük, az almakarikákat ízlésesen a tetejére pakoljuk, és megszórjuk fahéjjal. Végül az egészet megszórjuk reszelt sajttal, és sütőben, mikróban pár perc alatt készre sütjük. A tálalás következik: a petrezselymes burgonyát tányérra halmozzuk, a sajtos, almás jércemellet a köret mellé tesszük. A felszeletelt kiwivel és mandarinnal díszítjük. Jó étvágyat kívánunk!
|
|
Garáz József 3 órája új képet töltött fel:
Garáz József 1 napja új képet töltött fel:
Garáz József 2 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 5 napja a(z) Palóc leves-mármegint képhez:
Már megint főztem palóc levest, és feltöltöttem sokadiknak,...
Kőszeghy Anna 5 napja új képet töltött fel:
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Tojás pörkölt nokedlivel. képhez:
Kedves József! Sajnálom, hogy vizsgálatokra kell járnotok...
Kőszeghy Anna írta 6 napja a(z) Pulyka nyak burgonyával. képhez:
József kedvemre való-finom ételt hoztál! Gratulálok!- ...
Garáz József 6 napja új képet töltött fel:
Garáz József írta 6 napja a(z) Tojás pörkölt nokedlivel. képhez:
Kedves Anna4 sajnos nem igazán mondható az hogy jól ...
Kőszeghy Anna írta 1 hete a(z) Mi volt ma nálatok az ebéd? fórumtémában:
A mai ebédünk: tejfölös karalábé leves, fokhagymás...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
DESSZERT KOMPOZÍCIÓ
TANYASI KAKASPAPRIKÁS